BIY AD

27 Mayıs 2009 Çarşamba

Esra Şencebe


Geçen sezonun yıldızlarından olan Esra, bu sene Tuğba transferi sonrası benchten gelmeye başlayınca bu onun performansını kötü yönde etkiledi. Sezon ortasına doğru kendini bulmaya ve ilk beş başlamaya başladı. Performansının zirve yaptığı noktada ise yaşadığı sakatlıkla takımdan ayrı kaldı, sonrasında kullandığı aparat yüzünden yarım kör olarak sahaya sürmek zorunda kaldık onu. Zaman zaman Tuğba'ya tercih edilse de benim gözümde hem hücum hem de savunma anlamında takım için daha faydalı.

Fenerbahçe forması giydikten sonra, Galatasaray tribünlerince bu kadar sevilmesi Esra'nın iyi niyetinden, mücadelesinden kimsenin şikayetinin olmadığının göstergesidir. 0/9 attığı, 1 asistine karşın 2 top kaybettiği ve 4 sayıyla kaybettiğimiz maçtan sonra taraftarının karşısına çıkıp yüzümüze bakabilmesi önemli bir güven gösterisi. O maç göz yaşlarıyla içinde taraftarına teşekkür eden Esra'yı seneye elinde şampiyonluk kupasıyla göndermek istiyoruz tatile.

Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Milli takım kadrosuna da çağrılan Esra Şencebe belindeki sakatlık nedeniyle ayrıldı takımdan. Sağlıklı bir şekilde, yeni sezonu açar umarım.

Hiç yorum yok: