BIY AD

22 Aralık 2010 Çarşamba

Dön Bak Aynaya


Bu sen misin, hatırla

Hatırla Geçmiş Günlerini

Dön bak yollara, o yolları hatırla

Hatırla Nereden Geldiğini

...

14 yorum:

canarykodi dedi ki...

Hey gidi nereden nereye . Şimdi ise Fener Sizi yenmekten bıktı...

karaktersiz dedi ki...

Galatasaray sagolsun yeter.

Adsız dedi ki...

Bazı yorumlarımızı yaynlamıyorsunuz hergun GS Basket e girer foruma bakardım onu da kapatmıssınız

Adsız dedi ki...

Adsız, forum açık. Yorumları da mümkün olduğunca yayınlamaya çalışıyoruz, birinci yorumda olduğu gibi. Ben bir yorum reddettiğimi hatırlamıyorum ama eğer olduysa da sebebi vardır.

Adsız dedi ki...

arasa katılıyorum.şu ana kadar ne yazdıysam yayınlandı.sadece bu yüzden bazı sitelerden (örnek:a...spor)soğudum.yorumlarımda ne bir küçümseme ne de kötü söz var ama çoğunu yayınlamıyorlar.kendi takımımın galibiyetini tebrik ettiğim yorumlarımı bile yayınlamıyorlar.

Adsız dedi ki...

resimlere baktım da.Hatırla Geçmiş Günlerini resmindeki haberi okudum.ilk turu maç yapmadan geçen takımımız ikinci turdaki bulgaristan takımını yenerek finalfour kapısını araladı.yani sadece 2 maçla (1 takım)euroleaguede final foura mı kalınıyordu.yoksa ben mi yanlış anladım.o yılları pek bilmem de.

Adsız dedi ki...

Yıl 1995, ben de bilmiyorum doğal olarak :) FIBA'ya göre Levski Totel'i eledikten sonra, grup aşamasına kalıyoruz. Orada da başarı olup üst tura yükseliyor Galatasaray, Final-Four'a bir adım kala CSKA'ya 2-1 ile elenip macerasını tamamlıyor.

CSKA serisine dair fotoğraflar, gazete küpürleri de mevcut. Yakında onları da yayınlarız.

hakan dedi ki...

canarykodi merak etme keser döner sap döner gün gelir hesap döner gene bıkarız sizi yenmeye

Oylum Tanış dedi ki...

muazzam kareler. 2. foto favorim kesinlikle. devamı gelmeli bu anıların.

Adsız dedi ki...

GS daha iyi olur ama FB artık daha kötü olmaz bence bundan sonra GS için en iyisi karşılıklı galibiyetlerin alınabileceği bir döneme girmektir , FB sistemi tesis i oturtmuş , geri dönüşü yok artık ...taurasi gider başka dünya yıldızı gelir mesela , alt yapıdanda oyuncu geliyor...

Adsız dedi ki...

Birsel ve Nevriye bizde oldugu surece sorun yok.Esmeral'i ise ben olsam GS'ye satarım.Topu surerken mideme kramp giriyor kaptıracak diye zaten 80 dogumlu 31 yasında

Adsız dedi ki...

esmeral konusuna katılmıyorum.takımımıza epey katkı veiyor.eskiden esmeral takımın skor bakımından en iyi oyuncuları arasında yer alıyordu.şu an takımda diana ve penny gibi iki tane çok iyi skorer var.bu yüzden esmeral daha iyi şeyler yapmak isterken bazen hata yapabiliyor.fenerbahçedeki en iyi altyapının olduğu spor dalı bayan basketbol.altyapımız gerçekten iyi çalışıyor bu dalda.

Adsız dedi ki...

Türk oyuncular içinde seçme hakkım olsa ben de Meral'i isterdim. Bonserviste anlaşabiliriz sevgili adsız :)

Adsız dedi ki...

Aras bey bende Huseyin memnun oldum tanıstıgıma bu blogger falan pek bildigim sey degil yoksa gizlendigim falan yok ayrıca su an ben baskan olsam hemen veririm sorun degil hatta menejer efsane GS takımından Didem Akın da sizin olsun.Mesele skor meselesi degil benim icin Birsel topla dans ederken Esmeral kafasını egip topu tek taraflı zor suruyor.Ayrıca hergun sitenizi ve GS Basket forumunu takip ediyordum.Neden girisi kapattınız anlayamadım.