BIY AD

23 Aralık 2010 Perşembe

Taurasi'de Doping İddiası

Bir haftadır yazılmayan kalmadı Diana Taurasi'nin oynamaması hakkında. Kulaktan kulağa yayılan, kaynağı belli olmayan birçok dedikodunun içindeydik. O yüzden hiç girmedik bu mevzuya.

Fakat Milliyet Gazetesi'nde yayınlanan, Ümit Avcı imzalı haberdeki iddia şimdiye kadar duyduklarımızın hepsinden farklı. Diana Taurasi'nin, İstanbul Üniversitesi maçı sonrası, yapılan testinde vücudunda dopingli maddeye rastlandığı yazılmış bu haberde. Güvenilir bir kaynaktan gelen, imzalı bir haber olduğu için Diana hakkında şimdiye kadar duyduklarımızın içinde en konuşulmaya değer olanı kesinlikle bu. Habere buradan ulaşabilirsiniz.

İlerleyen günler çok sıcak geçeceğe benzer. Diana Taurasi'nin dopingli olduğu iddia edilen İstanbul Üniversitesi maçının ardından, Galatasaray maçını da kapsayan 3'ü lig, toplam 7 resmi maçta oynadığını hatırlatalım.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

1. numunede doping çıkmışsa neden sonraki maçlarda oynatılmış? federasyonun tedbir olarak oynamasını engellemesi gerekmez mi? 1 aydan fazla olmuş ama hala 2. numune açılıp sonuç alınamamış. ne bekleniyor? o kadar maçta oynayıp sonradan oynatılmamasının mantığı nedir? bu ve benzeri cevap bekleyen sorular var? garip bir durum. neresinden tutsak elimizde kalıyor.

Adsız dedi ki...

habere baktım.ben bu tarz oyuncuların bile bile doping yapacağına inanmıyorum.aynı halil mutlu'da olduğu gibi.bu sporcular zaten en iyiler niye bu işi yapsınlar ki.eğer haber doğruysa yerine gelebilecek en uygun isim eğer uygunsa candace parker'dır.

Adsız dedi ki...

bazıları fenerbahçeye ceza verileceğinden bahsediyor da ne cezası bekliyorlar ben onu anlamadım.iki sene önce efesin şampiyonluğu alınıp fenerbahçeye geri verildi de mi ceza bekliyorlar.yine bazıları ,keremi eleştiren fenerbahöçe yönetimi bakalım şimdi ne yapacak diyor.fenerbahçe yönetimi keremi doping kullandı diye eleştirmedi.her sporcu hata yapabilir.fenerbahçe yönetimi keremin susmasını eleştirdi.kerem disiplin kurulunda üç maymunu oynadı.kendisine sorulan sorulara hiç cevap vermedi.