BIY AD

26 Haziran 2010 Cumartesi

Başkandan Al Haberi

Bu yıl yeni bir kadro yeni bir teknik heyetle yollarına devam edeceklerini ifade eden Sözlü, "Yabancı transferi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Netlik kazandıkça kamuoyu ile paylaşacağız. Gecen yıl iyi bir performans yakalayan oyuncularımızdan Loren Ervin İtalya' da bir takımla anlaştı. Üç sezondur takımımızda oynayan Micelle Campbell ise Galatasaray'a transfer oldu. Bu iki ismin yerine mutlaka çok kaliteli yabancılar alacağız." şeklinde konuştu.

Açıklamalar Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye ait. Muhtemelen Campbell'ın Türk vatandaşlığına geçirilme prosedürü bekleniyor şu sıralarda. Gerçekleşmesi durumunda transfer resmiyet kazanacaktır. Bu hamle de gerçekleştiği taktirde doğrudan yerel başarıya odaklı bir hamle ki uzun yıllardır Branzova - Nevin Nevlin gibi karşı hamlelere karşın camianın istediği hamlelerden biriydi. Temelde bu alanda oyuncu devşirmeye sıcak bakmayanlardanım ama oynanan oyunun kuralları da sınırları zorluyor elbette. İçime sinmeyecek olsa da akıllı bir adım daha diyebiliriz.

Bütün bu hamleler iyi hoş da Wiggins'in sakatlığı sonrası şayet 1 numarayı yine takviyesiz geçecek olursak gerçekten yazık etmiş olacağız bu emeklere. Üstelik Işıl'ın nasıl döneceği de kocaman bir soru işareti olarak tepemizde duruyor. Campbell, bir genç uzun ve bir de Avrupa'lı oynamaktan çok oynatmayı seven ortalama bir oyun kurucu. Bu üç hamlenin ardından genel tablo bizim adımıza daha olumlu olacaktır diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok: