BIY AD

1 Ekim 2010 Cuma

Turnuva Zamanı



Lige 23, Cumhurbaşkanlığı'na 20 gün kala TKBL takımları hazırlık programlarını sürdürüyorlar. Takımlarımızın 8 yabancısı Dünya Şampiyonası için Çek Cumhuriyeti'nde bulunurken, diğer yabancılar yavaş yavaş takımlarına katılmaya başladılar. Ekim ayının ilk 10 gününde 3 ayrı turnuva ile yeni sezon öncesi yeni oyuncuları ve eksiklerini görme fırsatı tanıyacak takımlara.


Alanya Banana Cup (1-3 Ekim):
Bugün itibariyle Saat 10:00'da başlayan Banana Cup'a Alanya Belediye, Burhaniye Belediye, Ceyhan Belediye, Panküp Kayseri, Samsun Basket ve Tarsus Belediye takımları katılıyor. Turnuvanın maçları Alanya 75. Yıl Spor Salonu'nda oynanacak. İsimden de anlaşılacağı üzere, turnuvanın sponsoru Alanya Muzcular Birliği olmuş.


Botaş Cup (7-10 Ekim):
Bu sene 7.'si düzenlenen Botaş Cup'a Galatasaray, Mersin BŞB, Ceyhan Belediye, Tarsus Belediye, Panküp Kayseri ve Botaşspor katılıyor. Menderes Spor Salonu'nda oynanacak maçlar keyifli geçeceğe benziyor. Bu turnuvaya da Anadolujet sponsorluk yapacak.


Fenerium Turnuvası (8-10 Ekim):
Uluslararası tek turnuva 7.'si düzenlenen Fenerium Turnuvası olacak. Maçlar Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak. Macar Pecs2010, Slovak Good Angels Kosice ve Bulgar ekibi Lukoil Fenerbahçe'nin bu turnuvadaki misafirleri. Maçlar, FB TV ekranlarından yayınlanacak.

Hiç yorum yok: