BIY AD

27 Kasım 2008 Perşembe

Yağmur Da Durmadı, Cimbom Da || GALATASARAY:97 Aris:45


Kızlar grubun son maçında adeta güç gösterisi yapmışlar. Bizse o sıralar trafikle mücadele ediyorduk, yağmuru durduramayınca fark yedik.

Telefonla, internetle maç skoru öğrendik. Şimdi sağdan soldan aldıklarımızı, güzel gazetelerin ince-uzun köşelerinde yazan amcalar gibi burda satmak hoş olmaz. O yüzden pek bir yorum yapamayacağım ama farkın açılmasıyla aldıkları süreleri iyi değerlendiren genç oyuncularımız, güzel istatistikler yapmışlar, bu maçın hoş yanı. Kötüsü ise çok şey beklediğimiz Esra ve Tuğba nedense hala sayı üretmekte sıkıntı yaşıyorlar.

Maksat eleştiri değil, beraber topu topu 12 resmi maç yapmış takımda böyle aksaklıklar olur. Avrupa'da 6'da 6 yapmış, yeni başlayan ligde (kaybettiğimiz 2 maçta) o anlık şartlar göz önüne alındığında fazla bir kaybı olmayan, sezonun ilk resmi maçında en önemli rakibini yenen, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kaldırmış oyuncuları eleştirmek, kimsenin haddine değil zaten. Bizim; Yasemin'den de, Tuğba'dan da, Esra'dan da çok daha büyük beklentilerimiz var. Çünkü camianın bu takımdan beklentisi, sadece bir lig şampiyonluğu değil. Yenilmez Armada'yı, Galatasaray'ın 4. Avrupa Kupası'nı, bu takımda görmek istiyoruz. Bu mükemmel kadronun sezon sonunda hak ettiği yerde olmasını istiyoruz.

Beklentilerimizin yüksekleğinin de acelemizin de sebebi size olan büyük güvenimiz.
Sana yakışanı yapmak için, SALDIR GALATASARAY!

Hiç yorum yok: