BIY AD

6 Aralık 2008 Cumartesi

Adana'da Sultan Marina || Botaş:74 GALATASARAY:91


Sarayın Sultanları bugün güzel bir oyunla yine galip geldi. Ligin güçlü ekiplerinden Botaş'a karşı deplasmanda alınan bu galibiyet mutluluk verici. Her zaman işleyen dişlilere her maç bir oyuncumuz daha katılınca lig bizim için hiç de zor değil aslında.

Maçın yıldızı tartışmasız Marina Kress oldu. Mükemmel oyunu (20 sayı-15 ribaund-4 asist-1 top çalma-1 blok) maçı kazanmamızdaki en büyük etken oldu. Taj da double double (14 sayı-11 ribaund) yaparak bitirdi maçı. Pota altında büyük iş yaptı takımımız gerçekten, toplam ribaundlarda (26-47 GS Lehine) bunu gösteriyor zaten.
Seimone (16 sayı), Tuğba (13 sayı) ve Esra (10 sayı) çift hanelere ulaşarak skora katkı yapan diğer oyuncular oldular. Hafta içi dedesini kaybeden Işıl (9 sayı-9 asist-6 ribaund-2 top çalma) ise etkili bir oyunla "Show must go on..." dedi. Tekrar başın sağolsun diyelim.

Önümüzdeki perşembe Eurocup maçı için Romanya'da olacağız. Yine yoğun tempo başlıyor, oyuncularımıza başarılar diliyoruz gurbette. Sonraki 2 maç içerde olucak, özledik takımımızı bekliyoruz kavuşma gününü.

Hiç yorum yok: