BIY AD

10 Ocak 2009 Cumartesi

Yıldızların(?) Altında




Augustus'un kadroda yer almamasının ardından görüşlerimizi yazmıştık All-Star organizasyonu hakkında yine de kadroda yer alan Işıl,Bahar ve Yasemin için geçtik ekran karşısına.Yabancı kadrosunda yer alacağı açıklanan Taj takımımızdan ayrıldığı için bugünkü organizasyona katılmadı.

Bu federasyondan çok da güzel şeyler beklememeyi öğrendik geride kalan dönemlerde,üç sayı yarışmasındaki skorboard rezaleti ile başladı gün.Alex Quigley ilk denemesinde 18 yapıp mutlu şekilde kenara geliyordu ki hop noluyor,sürede hata oldu bi daha at bakalım dediler.Eee onun da konsantrasyonu dağıldı tabii,10 yapabildi sadece ikinci denemede.Ardından taraftarlar arasındaki yarışmada küçük bir kız çocuğu ve boylu,fizikli bir erkek taraftarın yarışını izledik.Hayır olay Bayanlar All-Starı salonda yüzlerce bayan var neden erkek seçilir oraya anlamak mümkün değil.

Neyse maç başlasın bakalım derken,formaları görmem bir oldu.Birbirinin aynısı formalar izlerken eziyet olsun diye hazırlanmış sanki.








Türk Karması maça çok iyi başladı,farkı da çift hanelere kadar çıkardı ilk yarıda.İkinci yarının başlamasıyla ligimizin yabancıları farkı azalttı,son çeyreğe kafakafaya girdikleri maçı 104-97 kazandılar.Işıl Alben 11sayı 3 asist 1 ribaund ile oynadı,Yasemin Horasan 13 sayı 9 ribaund 2 asist ile double double'ı kaçırdı.Bahar da maçı 3 sayı 3 ribaund ile tamamladı.

Samsun'da ligin ilk haftasında kaybetmiştik Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın rehavetinden diyerek kendimizce yenilgiye kılıf aramıştık ama bu salonda yaratılan atmosferi görünce sonuca pek de şaşırmamak lazım.Gerçekten iyi bir ortam kurulmuş orada,takım da gayet başarılı olunca halk ilgi gösteriyor olaya;emeği geçenlere teşekkür etmek gerek.

Unutmadan,yenilen takımdan MVP seçmek de günün en son bombasıydı.Nevriye Yılmaz 26sayı 9 ribaund 3 asist ve 1 blokluk performansı ile günün MVP'si oldu.

Bu da günün en güzel karesiydi..=)

Hiç yorum yok: