BIY AD

3 Şubat 2009 Salı

Haftanın Ardından

Cuma
Çankaya Üniversitesi:101 - Botaş:99
Cumartesi
Tarsus Bld.:93 - Panküp TED:76
Pazar
Ceyhan Bld.:72 - GALATASARAY:70
Beşiktaş CT:68 - B. Burhaniye Bld.:71
Pazartesi
Fenerbahçe - Mersin Bld. (Ert.)

*Haftanın en büyük sürprizi Beşiktaş'ın evinde, Bahçeşehir Burhaniye Belediyesi'ne sezonun ilk galibiyetini yaşatması oldu. 3 sayı önde girdiği final çeyreğinde sadece 6 sayı bulabilen Beşiktaş, zayıf rakibi karşısında mağlup oldu.Takımın en skorer oyuncusu Shay Doron takımdan ayrıldıktan sonra çıktıkları ikinci maçlarında da galibiyet alamamaları ilerisi için pek umut vermedi açıkcası.

*Çankaya - Botaş maçı ise iki uzatma sonunda (105-112) biten F.Bahçe-Beşiktaş maçından sonra sezonun en yüksek skorlu maçı oldu. Tisdale'nin 37 sayısı Botaş'a maçı kazandırmaya yetmedi.Sezonun en skorlu ikinci maçı olunca haftanın en skoreri de bu maçtan çıktı haliyle,Tisdale haftanın en skorer oyuncusu.

*Tarsus Belediye ilk çeyreği geride götürdüğü maçı farklı şekilde kazanmayı başardı.Takımda skor bulan 6 oyuncunun beşinin çift hanelerde olması da ilginç bir detay.Sezon sonuna kadar Panküp Ted Kayseri Kolej'ine kiraladığımız Kübra Siyahdemir 23 dakikada 12 sayı 2 asist 3 top kaybı ile oynamış.İkilik olarak iyi bir yüzde tutturmuş olsa da üç sayı çizgisinden 6'da 1 atmış Kübra ama süre bulabileceği bir takımda oynuyor olması sevindirici onun adına.

*Fenerbahçe ile Mersin arasında oynanacak maç ise F.Bahçe'nin çarşamba akşamı oynayacağı Euroleague maçı nedeniyle ertelendi.

*Play Off yolundaki rakiplerimiz Beşiktaş'ın mağlup, Samsun'un bay olduğu, Fenerbahçe ve Mersin'in birbirleri ile oynayacağı haftada Ceyhan'a mağlup olarak, büyük avantaj yitirdik.

Hiç yorum yok: