BIY AD

5 Şubat 2009 Perşembe

Çeyrek Final Öncesi


Geçen hafta deplasmanda 63-61 mağlup olduğumuz K.V.Imperial AEL takımı ile yarın saat 19.30'da bu kez Ayhan Şahenk'de oynayacağız. Maç Galatasaray tv'den canlı olarak yayınlanacak.

Avrupa'da yola devam edebilmek adına önemli bir maç ve 3 farkla kazanmamız gerekiyor.Peki gündemimizin ana maddesi bu konu mu?Tabii ki hayır..Günlerdir gerek basında gerekse taraftar forumlarında tartışılan ve işin içine resmi sitelerin açıklama yaparak müdahil olduğu bir coach kavgası yaşanıyor.

Yarınki maç için kulüp tarafından otobüsler ayarlanmış,detaylı bilgiyi şuradan alabilirsiniz.Gerek Esra Şencebe gerek Işıl Alben gün içinde resmi siteden yaptıkları açıklamalar ile taraftarı salona çekmeye çabalıyorlar..Evet son gelişmeler sonrası birçoğumuz memnuz değiliz yaşananlardan,evet bu olanlar bize ve geçmişimize,geleneklerimize yakışmıyor ama yarın kazanılması gereken bir maç ve atlanılması gereken bir tur var.


Deplasmandaki maçtan önce çekilen bir fotoğraf bu..Türk bayrağına yapılan bu saygısızlık sonrası maç sonunda coach Hakan Acer ve oyuncularımız basın toplantısına katılmayarak durumu protesto ettiler.. Bu fotoğraf sonrası söylenebilecek fazla bir şey de yok aslında..

Umarım şubede yaşanan olumsuz gelişmelerden etkilenmez kızlarımız ve yarın güzel bir galibiyetle çeyrek finale çıkmayı başarırlar.

Herkes gider biz kalırız..

Hiç yorum yok: