BIY AD

1 Nisan 2011 Cuma

Botaş Yarı Finalde


Botaş:64 - Tarsus:54
Çekişmeli geçen ilk 25 dakikanın ardından Botaş'ın, farkı açtığı ve son anlarına rahat girdiği bir maç oldu. Seri boyunca Jolene Anderson'u fazla kullanmayan Botaş, de Oliviera ile oynadığı anlarda takım olma konusunda daha başarılı gözüküyor. Normal sezonda iki kez yendikleri Tarsus'u, düşük bir performansla geldikleri playoff döneminde iki kez daha yenip yarı finalin yolunu tuttular. Dünkü galibiyette başrol Whitnet Boddie'nindi kuşkusuz, Burcu Uzun, Megan Fraaze, Gökçe Doğan ve de Oliviera da iyi oyunlarıyla dikkat çeken diğer isimler oldular. Tarsus'un oyuna tutunmasında Pierson'un double-double'lık performansının etkisi büyüktü ama takımın diğer Amerikalıları yardımcı olamadılar ona. Kübra da özellikle ilk yarıdaki oyunuyla öne çıkan iki isimden biri oldu konuk ekipte. Yeni yılda çok başarılı bir performans ile iyi bir hava yakalayan Tarsus, kupa ve ligde başarılı maçlar çıkardıktan sonra bu sezon kendilerine en ters gelen takım olan Botaş karşısında, deplasmanda tutunamayarak sezonu kapadı. Kendilerine lige kattıkları heyecan için teşekkür ediyoruz, yaptıkları yatırım ve genç oyunculara değer veren sistemleriyle önümüzdeki sezon daha başarılı işlere imza atmalarını diliyoruz.

BOTAŞ (64): Seda Tabakçı (3 ribaund), Burcu Uzun 8 (7 ribaund-5 asist), Santos De Oliviera 10 (6 ribaund), Jolene Anderson 2 (8 ribaund-1 asist), Gamze Takmaz 3 (2 asist), Gökçe Doğan 10 (4 ribaund- 3 asist), Megan Frazee 13 (14 ribaund-3 asist), Whitney Boddie 18 (6 ribaund-4 asist)

TARSUS BELEDİYE (54): Naile İvegin 8 (5 ribaund), Dunyall Canty 4 (2 asist), Özge Yavaş 4 (3 ribaund-1 asist), Seda Erdoğan (2 ribaund-1 asist), Kübra Siyahdemir 11 (3 ribaund-6 asist), Burcu Taşbaş 2, Alexis Hornbuckle 3 (6 ribaund), Plenette Pierson 16 (10 ribaund- 1 asist), Shyra Ely 6 (5 ribaund-1 asist)

Botaş Seriyi 3-1 Kazandı

Hiç yorum yok: