BIY AD

22 Mart 2009 Pazar

GALATASARAY - Beşiktaş || 15:30 Ayhan Şahenk


Normal sezon bizim için bir derbi ile kapanıyor. Derbiden ziyade, play-off eşleşmesinde ev sahibi avantajının kimde olacağını belirlemesiyle, önemli bir maç.
Beşiktaş, sahamıza 3-0'lık bir seri ile geliyor, son maçlarında da lig lideri Fenerbahçe'yi farklı mağlup ettiler. Zaten bu sezon, iç-dış aldıkları 2 Fenerbahçe galibiyeti hariç, Beşiktaş bayan basketbol organizasyonunun sevenlerini mutlu edemediğini söylemek, yanlış olmaz heralde.
basketdergisi.com'da okuduğumuz haberlere göre; siyah beyazlılarda mali kriz hala sürüyor. Yola başladıkları yabancıları Shay Doron, Milica Dabovic ve Alexis Hornbuckle ile sezon içinde çeşitli sebeplerden dolayı ayrılmasından sonra şimdi de Harper alacakları yüzünden antrenmana çıkmıyormuş ve büyük ihtimalle bizim maçta oynamayacakmış.
Yine aynı kaynaktan öğrendiğimiz, Beşiktaş gönderdiği yabancılarının yerine anlaştığı yeni oyuncularından olan De Forge da hastalığı sebebi ile hafta içi antrenman yapamamış ama maçta oynaması bekleniyor. De Forge attığı 19 sayı ile F.Bahçe maçının kahramanlarındandı.
Perşembe günü kazandığımız büyük zafer sonrası bir konsantrasyon bozukluğu yaşamazsak Cola Turka Arena'da kazandığımız maçın rövanşını ve ev sahibi avantajını rakibimize vermeyeceğimizi düşünüyorum. Öncesinde Ayhan Şahenk'te erkek takımımızın ve akşam A.S.Y.'de futbol takımımızın maçının olduğu spor dolu günde, dolu bir salonda çifte zafer yaşayacağız. İN ŞAL LAH!

Hiç yorum yok: