BIY AD

3 Mayıs 2009 Pazar

Şampiyonluk Serisi Başladı


Fenerbahçe bugün başlayan final serisinde Mersin Büyükşehir Belediye'yi rahat geçti. Mersin ekibi hiç direnemeden teslim oldu rakibine. Fenerbahçe maçın başında farkı açtı, son çeyreğe kadar da böyle devam etti gidişat. Sarı lacivertlilerde her oyuncularının görevini yapması ve Katie Smith'in etkili oyununa bir de Mersin'in gereksiz ve başarısız üçlük denemeleri eklenince fark uçtu gitti. Evindeki ilk maçı 87-61 kazanarak seriyi 1-0'a getirdi F.Bahçe.

Samsun Basket - Mersin BŞB serisinin son maçında Samsun'da Mersin takımını destekleyen Katie Smith 17 dakikada 17 sayı 3 ribaund 1 top çalma ile oldukça iyi bir oyun ortaya koymuş, sahada kimseyi tanımam mesajını da yollamış ufaktan. Kadro derinliğini kullanarak, en fazla süreyi 26 dakika ile Ajavon'a vererek rahat bir galibiyet aldı Fenerbahçe. Ki zaten final bir önceki turda oynanmıştı diye düşünenlerdenim ben de, formalite icabı oynanıyor final turu.

Ribaundlarda 44-26'lık bir Fenerbahçe üstünlüğü var ki 20 tanesi hücum ribaundu bunların. Ürettiği 32 basketi 20 asist ile gerçekleştiren Fenerbahçe'yi top kayıplarına sürüklemesini beklediğim Mersin takımı ise 16 top kaybı ile maçı kazanma niyetinde olmadığını gösterdi.

İkinci maç salı günü yine Caferağa'da.

Hiç yorum yok: