BIY AD

15 Mayıs 2009 Cuma

Garanti NBA Skills Challenge


Ülkemizde yapılan Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndan bu yana basketbol odaklı projelerin ana ismi olan Garanti bir organizasyon daha düzenliyor. Her ne kadar bayan basketbolu özelinde bir blog olsak da basketbol odaklı olduğumuza göre bu projenin duyurulmasına da katkı sağlamamız gerekiyor bir şekilde.

13-18 yaş arasında olup basketbola meraklı gençlere yeteneklerini, herkesten farklı olan özelliklerini gösterebilmek için bir şans veriyor Garanti. Yaptığınız bu hareketleri iki dakikalık bir videoya sığdırmanız ve bunu www.nba-garanti.com adresine yüklemeniz gerekiyor. Bu iki dakika içinde yapacağınız hareketlerde ise tamamen özgürsünüz. Dilerseniz Dwight Howard gibi "Superman" şekli bir smaç vurabilirsiniz, isterseniz Chris Paul gibi topla hızınızı gösterebilirsiniz. Ya da T-mac gibi kısa sürede şut yeteneğinizi gösteren bir video hazırlayabilirsiniz.

Bu videolar sitede yayınlandıktan sonra ziyaretçilerin puanlarına göre sıralanacak ve ilk 100 kişi belirlenecek. Daha sonra uzman bir seçici kuruldan geçicek bu 100 videodan 30 tanesi seçilecek ve bu gençler 19-21 Haziran tarihlerinde İstanbul Darüşşafaka'da düzenlenecek olan NBA Skills Challenge kampına götürülecek. Burada televizyonlardan, internetten tanıdığı ve hayran oldukları isimlerle, NBA koçları ve oyuncuları ile basketbol dolu üç gün geçirecek bu gençler. Seçilmiş bu 30 genç için son durak İstanbul ile sınırlı kalmayacak ve burada üç günün sonunda kendini göstermeyi başarmış, diğer yetenekli gençlerden bir adım öne çıkmayı başarabilmiş 4 kişiyi kıtalararası bir yolculuk bekleyecek. Ağustos ayında Orlando Magic tarafından Orlando'da düzenlenecek olan basketbol kampına katılacak bu yetenekli dört genç.

Son olarak NBA koçları ve oyuncuları tarafından seçilecek olan bu dört kişinin oldukça heyecanlı bir yaz ve hayatları boyunca unutamayacakları bir tecrübe yaşayacakları kesin.

Ben de buradayım, yeteneklerimi göstermek ve Amerika'daki kampa katılmak istiyorum diyorsanız eğer tek yapmanız gereken iki dakikalık bir video hazırlayıp bunu www.nba-garanti.com 'a yüklemek. Kameram yok, çekim işleri beni bozar diyorsanız şayet Garanti buna da bir çözüm getirmiş hem de oldukça iyi bir çözüm bu. 16-17 Mayıs tarihlerinde İstanbul Caddebostan'da, 23-24 Mayıs'ta İzmir Bostanlı'da Streetfilming (Sokak çekimi) organizasyonları düzenliyor Garanti. İstanbul'daki organizasyona 16 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00 - 16:00 arasında Harun Erdenay, 17 Mayıs Pazar günü 16:00 - 17:00 arasında yapılacak olan organizasyona ise Nevriye Yılmaz konuk olacakmış.

Hedef kitlenin 13-18 yaş aralığında olduğu bu kampanyanın hemen hemen hepimizin üye olduğu pek çok sitede de sayfaları oluşturulmuş durumda:

http://tr.netlog.com/garantinba

http://www.myspace.com/garantinba

http://www.facebook.com/pages/Garanti-Skills-Challenge/73852529718

http://garantinba.hi5.com

http://www.dailymotion.com/garantinba

Basketbol ve göz kamaştırıcı NBA yıldızlarıyla dolu bir yaz tatili geçirmek isteyen kardeşlerimize güzel bir tatil hediyesi Garanti'den. Kampa katılacak 30, Amerika'ya gidecek 4 kişiden biri olamasam da haftasonu Caddebostan'da basketbol dolu eğlenceli vakit geçirmek için orada olurdum, en azından derken yaşımın geçtiği gerçeği yüzüme çarpıldı. Böyle 5 yıl sonra ah vah demek yerine eğlenceye ortak olma fırsatını kaçırmasın 13-18 yaş arası kardeşlerimiz diyorum ve sahayı onlara bırakıyorum.

Hiç yorum yok: