BIY AD

16 Temmuz 2009 Perşembe

WNBA - All Star Kadroları Açıklandı


25 Temmuz'da Connecticut'ta oynanacak olan All - Star maçının kadroları açıklandı. Indiana Fever takımının forveti Tamika Catchings en fazla oyu alan oyuncu olmuş 94,316 oy ile. 2006 yılında da en fazla oyu alan oyuncu olmuştu Tamika.

San Antonio Silver Stars'ın oyun kurucusu Becky Hammon (88,991), Seattle Storm takımının forveti Lauren Jackson (88,685) ve yine Seattle takımından Sue Bird (88,591) Tamika'yı takip eden isimler olmuşlar. Doğu Karması'nda Chicago Sky ve Indıana ortaklığı gözükürken Batı'da ise Sue Bird, Becky Hammon ve Lauren Jackson'lı kadrosu ile Storm'ın ağırlığını görüyoruz.

2 yıldır Galatasaray'da forma giyen ve önümüzdeki sezon için de sözleşmesi uzatılan Sophia Young Batı Karması'na seçilmiş. Lauren Jackson ve Swin Cash'in ardından aldığı 72bin oyla üçüncü olmuş Sophia, hemen arkasında da yine yakından tanıdığımız Cappie Pondexter listeye girmiş. Sakatlık nedeniyle sezonu kapatmasına rağmen Seimone Augustus da aldığı yaklaşık 40 bin oy ile Nicole Powell ve Rebekkah Brunson'ı geçmiş. Ocak ayında takıma katılmasını beklediğimiz fakat annesinin rahatsızlığı nedeniyle Türkiye'ye gelemeyen eski dost Vickie Johnson da Batı Karması'nda kendine yer bulan bir diğer isim olmuş.

Hiç yorum yok: