BIY AD

9 Haziran 2010 Çarşamba

Birdir Bir

Bugün sabaha karşı oynanan maçta Batı Konferansının iki iddialı kadrosu karşı karşıya geldi bir kez daha. Sezonun açılış maçı ve 4 gün önce yine karşılaşmıştı Phoenix Mercury ve LA Sparks. Phoenix'de oynanan iki maçı da ev sahibi Mercury bir sayı farkla kazanmıştı. Galibiyetleri getirenler de tanıdık isimlerdi bizim için. İlk maçta Penny Taylor'un son saniye içinde başarılı iki serbest atışı, ikinci maçta da Tangela Smith'in kısa bir süre kala turnikesi ile gelmişti galibiyetler.

Bugün oynanan maçta ev sahibi Sparks bir sayılık galibiyet ile gülen taraf oldu. Candace Parker'ın bitime 3.5 saniye kala bitirdiği hücum kadar, son savunmada Delisha Milton-Jones'un Penny Taylor'a yaptığı blok maçı getirdi. Bu iki takımın maçları gerçekten büyük heyecana sahne oluyor, daha sezonun ilk maçında bile çekişmeyi hissettirdiler bir play-off eşleşmesi tadından yenmez heralde.

15/05 Phoenix Mercury: 78 - LA Sparks: 77
4/06 Phoenix Mercury: 90 - LA Sparks: 89
8/06 LA Sparks: 92 - Phoenix Mercury: 91

Günün diğer maçında Chicago Sky ile NY Liberty karşı karşıya geldi WNBA'de. Chicago'daki maçta Cappie Pondexter'ın 31 sayısı ile konuk ekip galibiyete uzandı. 85-70 sonuçlanan maçta Sylvia Fowles 11 sayı-6 ribaund ile oynadı.

Bu arada Fowles'ın geçtiğimiz hafta için Doğu Konferansında Haftanın Oyuncusu seçildiğini söyleyelim. Sylvia bu başarıya kariyerinde ilk defa ulaştı.

Hiç yorum yok: