BIY AD

24 Haziran 2010 Perşembe

Tuğba Galatasaray ile Devam Ediyor

Galatasaray Medical Park hem sağlık hem de form durumu olarak en ileride olan yerlisi Tuğba Palazoğlu ile olan kontratını bir sene uzattı. Dün kulübün twitter hesabından; "Galatasaray Medical Park'ta transferler devam ediyor" tarzı bir açıklama yapılınca, dış transfer beklerken Tuğba'nın yeni sözleşme haberini aldık.

Ceyhun Yıldızoğlu ile Mersin BŞB'de birlikte çalışma fırsatı bulan Tuğba, Galatasaray'da da koçun elindeki yerli seçeneklerinden biri olacak. Enerjisi ve zaman zaman da yaptığı hatalı seçimlerle genç bir oyuncu gibi gözükse de Tuğba, artık 30 yaşında tecrübeli bir isim. Tabii koçun felsefesine göre, hala gelişime açık.

Aslında Tuğba ile ilgili bir şeyler yazmak istiyordum. Bu kontrat yenileme iyi bir fırsat oldu bunun için. Geldiği ilk sezon pek -hatta hiç- beğenmesem de performansını, geçtiğimiz sene takım için çok daha önemli bir rolü olan Tuğba izledik. Ya benim basketbola bakış açımda bir değişiklik oldu ya da Tuğba'nın oyununda veya ikisinde de biraz, böylece orta yol bulunmuş oldu. Savunma konsantrasyonu her zaman çok yüksek olan oyuncu, şut tercihleri iki ucu keskin bıçak oluyor. Ceyhun Hoca'nın da yardımıyla daha iyi bir Tuğba, ligimizin en elit yerlilerinden biri olarak sezonun kaderini çizen isimlerden biri olabilir.

Hiç yorum yok: