BIY AD

3 Haziran 2010 Perşembe

Mersin BŞB'nin Yeni Koçu

Zafer Kalaycıoğlu, Mersin BŞB'de Ceyhun Yıldızoğlu'ndan boşalan koltuğa oturdu. Sözleşmenin detayı ile ilgili bir bilgi yok şimdilik. Mersin'in resmi sitesinde; "Daha önceki yıllarda Galatasaray ve Fenerbahçe’de sayısız şampiyonluklar kazanmıştı." ibaresiyle tanıtılmış Kalaycıoğlu. Bu başarılarda en büyük payın koçta olduğunu düşünen tüm basketbolseverler için bir turnusol kağıdı görevi görecektir bu birliktelik. Kendinden çok ötede iki bütçe, bir de takımında küçülme hedefi varken neler yapacak Kalaycıoğlu merakla bekliyoruz...

Fotoğraftaki memnuniyetsiz bakışların altına da bir Can Yücel şiiri yazılsa hiç sırıtmayacak.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Ona o takım bile cok ama sahip cıkmıyorsunuz bizdeyken bir sekilde ayarttınız sonra attınız Cem Akdag takımı ligde tuttu onu da salladınız.

serkan dedi ki...

zafer hoca, GS ve FB de şampiyonluk yaşamışsa paranın gücü ile ilgilidir..paranız çoksa daha kaliteli oyuncular alırsınız vede oyuncu rotasyonunuz daha zengin olur,haliyle de çok büyük aksilikler olmazsa düşük bütçeli takımlara üstünlük sağlarsınız...mersin bu sezon orta sıra takımı olur gibime geliyor, GS ve FB çok üst düzey transferler yaptılar ,iki takım sıyrılıp aralarında çekişirler, üçüncünün önceden kestirilemeyeceği bir lig bizi bekliyor..

Sarp dedi ki...

Allah Allah,

Lotos, Ros Casares gibi takımlar nasıl kaçırır?

Olacak iş değil.

Berkan dedi ki...

Halbuki onun düzinelerce kupası var(!)

tozlu parkeler dedi ki...

Biri şu ikisini de sopayla dövmüş herhalde, imzalayın ulan diye, öyle bir bakış var.