BIY AD

24 Haziran 2010 Perşembe

Eski Koçundan Hodges Yorumu

Doneeka Hodges transferi sonrası kısa bir yazısı ile bahsetmiştik yeni oyuncumuzdan. Açıkça söylemek gerekirse, çok fazla izlediğimiz bir oyuncu olmadığı için yalan yanlış bilgilerle dolduracağımıza haberi, bildiğimiz kadarını yazmayı tercih ettik.

Tüm taraftarımız gibi biz de merak ediyoruz yeni oyuncumuzu, bu yüzden bir bilene sormak istedik. O isim de Hodges'ı takımına transfer eden, onunla birlikte bir sezon geçiren İstanbul Üniversitesi'nin koçu Alper Durur'du. Koçun, Hodges ile ilgili sözleriyle devam edelim:
"Bence çok iyi iş yaptı Galatasaray. Çok kişilikli çok profesyonel adam gibi bir oyuncudur. Maçın içinde bir periyot yakalar ve o arada ne atsa sokar. Boş zamanlarında şut idmanı yapar. Bence Galatasaray çok iyi bir kişilik ve oyuncu transfer etti. Umarım çok başarılı olur."

İstanbul Üniversitesi kadrosunda başta Ümit Milli Takım'a yolladığı 3 oyuncu olmak üzere, izleyenlerin dikkatini çeken genç yerliler de bulunuyor. Koçun bu konudaki görüşü; "Bizde önünü açmamız gereken oyuncuların önünü açmak gibi oturmuş bir kültür var. Onlar için hayırlı olacaksa giderler." oldu. Sadece bu görüş için bile koça teşekkür etmemiz lazım, sağlıklı bir sistem ile İstanbul Üniversitesi'nden gelecek gençleri, heyecanla bekliyor basketbolumuz.

Alper Hoca'ya teşekkür ederken, hem takımına hem de kişisel olarak oyuncularına başarılı ve sakatlıksız bir sezon diliyoruz.

Hiç yorum yok: