BIY AD

8 Ocak 2011 Cumartesi

Maç Günü: Alanya Belediye - Galatasaray


Galatasaray ikinci yarının ilk maçında Alanya deplasmanında olacak. Alanya Belediye son galibiyetini ligin 3. haftasında aldıktan sonra bir daha galibiyet yüzü göremedi. 11 maçta sadece 2 kez kazanabilen ligin yeni ekibi, noel arasından sonra da iyi bir performans gösteremedi. 


İlk 8 maçta takımla birlikte olan Deanna Jackson ile yapılan sözleşme feshedilmişti. Jackson'ın yerine, ülkemizde daha önce Çankaya Üniversitesi forması da giyen Ashley Battle ile anlaştılar ve Amerikalı oyuncu hafta içinde Ceyhan karşısında ilk kez oynadı, Alanya Belediye için. Güney temsilcisi bir diğer hamleyi de sene başında Samsun'a gönderdikleri Ebru Torun'u geri alarak yaptı. Oynanan 11 maç sonunda Crystal Smith; 17.8 sayı, Belgin Onbaşı; 3.0 asist ve Kasha Terry; 7.8 ribaund ortalamalarıyla takımlarının bu istatistiklerdeki liderleri.

Alanya kolay teslim olmayan, lige ve dolayısıyla maçlara asılan bir takım ama çok çok ekstra şeyler olmazsa Sarayın Sultanları karşısında şansları yok denecek kadar az. Galatasaray'ı hafta içinde önemli bir Avrupa sınavı bekliyor, Alanya'da Halcon maçının güzel bir provası olmasını umuyoruz. Başarılar Sarayın Sultanları

İlk Maç: Galatasaray:90 - Alanya Belediye:62

Alanya Belediye - Galatasaray
8 Ocak, Cumartesi
Alanya Atatürk S.S. 14:00
Yayın: :)

Hiç yorum yok: