BIY AD

22 Ocak 2011 Cumartesi

Maç Günü: Galatasaray - Mersin BŞB

USK Prag maçındaki keyifli oyunun ardından lig maçı için tekrar Abdi İpekçi'deyiz. TKBL 13. Hafta mücadelesinde Mersin BŞB ile karşılaşacak Galatasaray, ligdeki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Mersin BŞB, ligde 9. sırada ve şu ana kadar oynadığı maçlarda 5 galibiyet-7 mağlubiyet aldı. İstanbul'a da 3 maçlık bir mağlubiyet serisiyle geliyorlar. Yeni transfer Scholanda Robinson, 3 maçta yakaladığı maç başına 13 sayı ortalamayla takımın en skorer ismi. Erlana Larkins de maç başına 8.8 ribaund ile takımın bu alanda en başarılı oyuncusu. Noel tatilinde yazdığımız TKBL Raporu'nda takımın başarısına direk katkısına dikkat çektiğimiz Tuğçe İnöntepe de 2.5 asist ortalaması ile takımın en çok asist yapan oyuncusu.

Çok büyük sürprizler olmazsa Galatasaray'ın kazanması gereken bir maç. Galatasaraylı oyuncular bu dönemin sonunda dinç kalmak isteyeceklerdir büyük bir ihtimalle. Bunu sağlamak için de maçı erken bitirmek, darbeyi vurup geçebilmek en akılcı yol olarak gözüküyor. Başarılar Sarayın Sultanları.

İlk Maç: Mersin BŞB:69 - Galatasaray:76

Galatasaray - Mersin BŞB
22 Ocak, Cumartesi
Abdi İpekçi 17:00
Yayın: GS TV

Hiç yorum yok: