BIY AD

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Kübra Siyahdemir Tarsus'da

Geçen sezonun başında iki yıllık sözleşme imzalanmıştı Kübra ile. Sezon başında Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Ankara'da sahada yer alan oyunculardan biriydi. Migros takımında aldığı süreleri henüz ilk senesinde Galatasaray'da alması mümkün değildi tabii, o da bunu bilerek gelmişti zaten takıma. Ocak ayında daha fazla süre alabileceği ve sorumluluk alarak oynayabileceği bir takıma gitmesi konusunda hem kendisi hem de teknik ekip görüş birliğine varınca, Pankip Ted Kayseri Koleji'ne kiralanmıştı sezon sonuna kadar Kübra.

Sezonu orada tamamladıktan sonra takıma dönmesini beklerken Tarsus Belediye ile anlaştığını öğrendik. Bizimle olan sözleşmesi iki yıllıktı ve geçen sezonu kiralık olarak tamamlamıştı. Tarsus ile olan sözleşmesinin içeriği hakkında net bir bilgim yok, kiralık mı gitti öğrenmeye çalışırım onu. Onun adına iyi bir tercih olmuş ama, o konuda eminim. Fiziğini geliştirmesi gerekiyor Kübra'nın, aynı zamanda şut tercihlerinde ve buna bağlı olarak yüzdelerinde de problem var. Geçen sezonun ikinci yarısında özellikle Kayseri takımında bu konudaki sıkıntıları görme şansımız oldu, yanlış tercihler ve düşük yüzdeleri dikkat çekti.

Biraz zamana ihtiyacı var Kübra'nın, fiziğinin biraz kuvvetlenmesi ve oyunun olgunlaşması ile ki bunu ancak oynayarak başarabilir, Galatasaray gibi bir takımda forma şansı bulacaktır. Kiralık gitmiştir umarım, önümüzdeki dönemde onu yeniden sarı kırmızılı forma altında görmek isterim şahsen.

3 yorum:

mischa dedi ki...

İnşallah kiralık gitmiştir. Kübra'nın iyi olabileceğini düşünüyorum, hatta bu sezon bizde görürüz diyordum ama inşallah satmamışızdır.

Adsız dedi ki...

Kübra kiralık gitti.

dejavu dedi ki...

Teşekkürler bilgi için..