BIY AD

13 Ağustos 2009 Perşembe

Ahmet Dedehayır'dan İnciler


'' Zafer Kalaycıoğlu bence bu senenin transferidir, Galatasaray takımının en büyük kozudur. Zaten istatistiklere baktığınız zaman kendisinin ne kadar değerli olduğu ve kendisinin bayan basketbolunda tek olduğu su götürmez bir gerçek. Zaten Fenerbahçe'den önce Galatasaray'da çalışmış bir hoca.

Zafer Kalaycıoğlu'na gösterilen tepkinin neyle ilgili olduğunu anlamakta çok zorlanıyorum. Bir insan düşünün ki sözleşmesi olduğu bir kulübü ligde lider durumdayken, şampiyonluğun en güçlü adayı iken bırakıp kariyerini riske atıp Galatasaray'da çalışmak istemiş. Yani bunu ayakta alkışlamak gerekirken neye tepki koyuyoruz onu bir anlayabilsem gerçekten mutlu olucam. Herhalde Galatasaray'ı sevmeyen, kıskanan ve Galatasaray'ın başarısını çekemeyen bir takım insanların tabir-i caizse dolduruşuna geliyor bazı taraftarlarımız. Ki ben Galatasaray taraftarının çok büyük olduğuna, çok sağduyulu, çok muazzam bir taraftar olduğuna inanıyorum. Bunlarla ilgili bir problem çıkmayacağından da yüzde yüz eminim, yani bir iki çatlak ses her zaman çıkar tabii bunları çok rahat aşacağımızdan da eminim
.
''

Yazıya fotoğraf koymama ve başlık atmama gerek yok aslında, tahmin edebileceğiniz üzere açıklamalar Ahmet Dedehayır'dan.

Bir iki çatlak ses elbet çıkarmış, taraftar çok büyükmüş, sağduyuluymuş. Neden getiremediniz o zaman içerdeki Imperial maçına büyük hoca Zafer Kalaycıoğlu'nu? Adana'ya götürülmesini planlarken Mihriban Oğuz ile bunu düşünemediniz mi? Yazık olmuş, getirseydiniz maça alkışlardık ayakta emin olun.

3 yorum:

koala dedi ki...

Galatasaray yönetiminin en zayıf halkası ve güven sorunu yaşatan yöneticilerinden biri. Her icraati, her sözü birbirinden garip.

mischa dedi ki...

Neye tepki koyuluyor anlayamamış. O garibime gitti...

Adsız dedi ki...

"Nilay'ın damarındaki kan Sarı-Kırmızı akar" lafını da es geçmemek lazım.. Yazık ki ne yazık..