BIY AD

19 Ağustos 2009 Çarşamba

TBBL 2009-10 Fikstürü | | Sarayın Sultanları

Sezonu 24-25 Ekim tarihlerinde içeride oynayacağımız Botaş maçı ile açıyoruz.

İkinci hafta ligin yeni ekiplerinden İstanbul Üniverstesi ile deplasmanda karşılaşıyoruz.

Nihayet ligin üçüncü haftasında İstanbul dışına çıkıyoruz ve geçen sezonun flaş ekibi Samsun Basket'e konuk oluyoruz, Karadeniz taraflarına.

14-15 Kasım haftasında ligin bir diğer yeni ekibi Kocaeli BŞB Kağıtspor ile içerde oynuyoruz.

Ligin beşinci haftasında bu sezonun ilk derbisini oynuyoruz, Akat'larda.

Kasım ayının son haftasında ise herkesin merakla beklediği Fenerbahçe derbisi var kendi sahamızda. Zafer Kalaycıoğlu fikstüre baktıktan sonra ilk bu maçı işaretlemiştir ve büyük bir merakla da maçı bekliyordur herhalde. Psikolojik durumlardan faydalanıp alabileceği muhtemel bir galibiyetle bir iki çatlak sesi de bastırabileceğini düşünüyordur.

Ligin 7. haftasında Başkent'e konuk oluyor Galatasaray, Çankaya Üniversitesi maçı için.

Bir sonraki hafta içerde Panküp Ted Kayseri Koleji ile oynuyoruz.

Aralık ayının sonunda ise yolculuk güney tarafına, ligin iddialı ekiplerinden Mersin'e konuk oluyoruz.

Yeni yılın ilk maçında İstanbul'da Tarsus'u ağırlarken devrenin son maçını ise deplasmanda Ceyhan Belediye karşısında oynuyoruz.

Lige 17 Ocak tarihinde iki hafta kadar ara veriliyor. 30 Ocak'ta ise ligin ikinci yarısı başlıyor. Normal sezon 18 Nisan tarihinde sona eriyor ve play-off'lar başlıyor.

Birileri inatla hevesimizi kırmaya çalışsa da bu sezon TBBL özelinde yol haritamız bu şekilde. Yolun sonunda ne olduğunu görebilmek için yaklaşık dokuz ay kadar mücadele edecek takımlar ama bu yolda eskisi kadar istekli, aidiyet duygusunu iliklerine kadar hisseden taraftar takımın yanında eskisi gibi durabilecek mi işte orası soru işareti.

Hiç yorum yok: