BIY AD

23 Haziran 2010 Çarşamba

Candice Wiggins Sezonu Kapattı

Geçen hafta arasında açıklanan transferlerimizden Candice Wiggins, takımının New York deplasmanında 75-68 kazandığı maçın bitime sekiz saniye kala sakatlanmış. Aras takip ediyordu gece maçı, gelince ne olup bittiğini daha detaylı yazacaktır. Son bir senelik dönemde canımızı en fazla sıkan sakatlığa yakalanan Wiggins'in aşil tendonunda kopma meydana gelmiş. Önce Işıl Alben, ardından Seimone Augustus'un yaşadığı sakatlığın birebir aynısı yani. Ne kadar can sıkıcı ve önemli bir sakatlık olduğunu yakinen biliyoruz hepimiz. WNBA sezonunu kapatmış bu sakatlığın ardından Wiggins, buraya gelmesi de pek olası gözükmüyor. Altı aylık bir nekahat döneminden bahsediliyor ama çok iyi biliyoruz ki oyuncunun tam anlamıyla dönebilmesi bu süreyi neredeyse iki katına kadar çıkartabiliyor. Bugünden itibaren yeni sezon planları içerisinde yer alamayacak olan Wiggins'in yerine yapılacak yeni hamleler bekliyor artık bizi. Sezon başlamadan bu sakatlığın yaşanması ve alternatifler azalmış olsa da halen elimizde oynayacak kozların bulunması bu can sıkıcı durumun Polyanna yönleri olarak gözüküyor.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Lindsay Whalen'i alalım.

Adsız dedi ki...

Hocam aklında isim varmı birkaç öneri verebilirmisin?

Adsız dedi ki...

Alakasız olacak ama sorayım,cevap verirseniz memnun olurum,şu anda GSbasket.org'a giremiyorum acaba bendemi sorun var,siz girebiliyormusunuz?

tozlu parkeler dedi ki...

Geçmiş olsun. Pis bir sakatlıktır, dönüş sonrası da sıkıntı yaratır. Umarım sağlıklı biçimde geri dönebilir.
İşin oyuncu için can sıkıcı yönü bi yana Galatasaray için de önemli bir handikap. Bu saatten sonra iyi oyuncu bulmak zor.