BIY AD

19 Haziran 2010 Cumartesi

Hodges Bulgar Pasaportuyla Geliyor

Gün içinde açıklanan Hodges transferi ile herkesin kafası biraz karışmıştı, 4. Amerikalı takıma katılınca "Galatasaray'ın hedefi sadece TBBL mi?" diye sorulması kaçınılmazdı. Sponsorluk anlaşması ile bütçemiz de el verirken Candice Wiggins'e hayır denemezdi ama Avrupa pasaportu olmadan Doneeka Hodges eleştirilebilecek bir tercihti.

Tabii ki teknik ekip de bu sezon değişen Avrupalı oyuncu kuralına göre hareketlerini belirliyor. Öncelikle bu konuda onlara fazlasıyla güvenmemiz gerekiyor zira ekibin başında bu güveni fazlasıyla hakedecek bir isim bulunuyor. Zaten konuşuluyordu ama doğrulatmadan yazmak istemedik; yeni transferimiz Doneeka Hodges, Bulgar Milli Takımı'nın bir parçası. Hatta şu sıralarda Bulgar Milli Takımı'yla birlikte kampta bulunuyor oyuncumuz. LA Sparks ve Spartak Moskova'nın oyuncusu Noelle Quinn'in yerine Bulgar takımında yer alıcak olan Hodges'ın önümüzdeki hafta içinde hazırlık maçlarında milli takımının formasını terletmesi bekleniyor. Şimdi gönül rahatlığı ile iyi transfer diyebiliriz sanırım.

Galatasaray'a Avrupalı guard fikirleri üretirken burnumuzun ucundaki Hodges'in farkında değilmişiz, bunu da transfer sonrası görmüş olduk.

7 yorum:

neozepron dedi ki...

Çağlarcım, bir sıkıntı var. Noelle Quinn ile ilgili Spartak'ın sıkıntısı olacaktır. Göreceğiz kim oynayacak ama ortada bir ilginç durum mevcut. Yani Spartak'ın işini bozuyor Galatasaray :)

balanced dedi ki...

Quinn zaten Bulgar olarak sayılıyor artık, vatandaşlık kazanmış bir oyuncu... İki oyuncuda bir sorun olmaz bu durumda..

Adsız dedi ki...

Aras o Amerika formasının ne işi var oyuncuda,genç takımlarda filan milli olmuşluğumu var,yada o fotodaki hodgesmı...:9

Adsız dedi ki...

in google we trust =)

Adsız dedi ki...

Ek olarak;
http://www.espnmediazone3.com/us/wp-content/uploads/2009/10/RS19205_ESPN2009AR_029-scr.JPG
http://www.eba-stats.com/images/encyclopedia/over-and-back.jpg
http://i.a.cnn.net/si/2007/writers/tracy_schultz/04/03/fivereasons.rutgers/t1_prince_si.jpg
takma şartını bilmiyorum ama bayrağı kullanan kolej takımları var. O da büyük ihtimal kolej yıllarından bir foto

Adsız dedi ki...

Aras ablamız maça çıktımı,yoksa çıkacakmı hala,hani milli takımla maçı varmış ya onu soruyorum...Bu çok mühim hocam es geçmeyelim...:)

Adsız dedi ki...

Yanılmıyorsam henüz çıkmadı. Yani maç oynanmadı daha.