BIY AD

16 Haziran 2010 Çarşamba

Katie Douglas Ros Casares'te

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da geçiren Katie Douglas, önümüzdeki yıl için Ros Casares ile anlaştı. İspanyol devinin kadrosunda büyük değişime gittiğine değinmiştik önceki yazılarımızda, son transferleri de Katie oldu. Eylül ayında düzenlenecek Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda Yunanistan forması giyecek Katie Douglas, Euroleague'de de etkili bir silah olacak Ros Casares için.

Biraz hayal kırıklığı olsa da Galatasaray macerası, kariyeri-oyunculuğu tartışılamayacak bir isim Katie. Eski oyuncumuza, yeni takımında başarılar, Euroleague'de Ros Casares ile karşılaşacak takımlara da kolaylıklar diliyoruz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir FB li olarak GS a ve ulkemize geldiginde acaip heyecanlanmıstım ama bir tane bile mac oynamadan gitti.Cok buyuk hayal kırıklıgı oldu.Penny Taylor gelmis gecmis en iyi oyuncu bence Turkiyeye bir tane kotu oynadıgı mac olmadı ve cok da savascı bir oyuncu iyi bir lig bizi bekliyor.Yalnız bizim takımda hic yerli transferi yok hala o da insanın canını sıkıyor.Bir Saziyeyi aldılar baska hareket yok bench komple degismeli

Adsız dedi ki...

Bir Galatasaray'lı olarak sizin takımın yerlileri bencede komple değişmeli,Esmeral ve Birsel derhal gönderilmeli...:)