BIY AD

4 Temmuz 2010 Pazar

Cappie'den Penny'e Tokat

Dün oynanan Phoenix-New York maçının 3. çeyreğinde, Cappie Pondexter turnike sırasında Penny Taylor'a tokat atarak ortalığı karıştırmış. Phoenix formasıyla beraber geçen yılların ve şampiyonlukların ardından, eski evi US Airways Center'a yeni formasıyla ilk kez gelen Pondexter basketbol dışı meziyetleriyle fitili ateşleyen isim olmuş.

Penny Taylor kendine yapılan sert faulün ardından, yerden kalktıktan sonra Pondexter'ın üstüne yürüse de diğer oyuncular tarafından bu ikili ayrılmış ama kavga yakın arkadaşlar Pondexter ile Taurasi arasında devam etmiş. Taurasi'nin; "Aynı formayı giydiğim oyuncuları daha çok seviyorum." sözü dostluğun epeyce zedeleneceğini gösteriyor.

Olaylar sonrası Cappie Pondexter ihraç olurken, Penny Taylor teknik faulle cezalandırıldı. Yaklaşık iki çeyreği Pondexter'sız oynayan New York, Phoenix'e 97-82 mağlup olurken, son şampiyon peş peşe 6 mağlubiyetten sonra ilk kez galip geldi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Cappy'nin cezası açıklandı mı?

Adsız dedi ki...

Cappie ceza almadı, çift sportmenlik dışı faulden atıldığı için ama olay sırasında benchi izinsiz terk eden Ketia Swanier bir maç ceza aldı Mercury'de. İlginç olmuş tabii :D