BIY AD

1 Temmuz 2010 Perşembe

Fileleri Saklayın Nilay Geliyor

Nilay Yiğit, resmen Beşiktaş'ta. Birkaç gün önce Serdar Abi'nin sitesi Pota6.com'da yazılmıştı bu haber, bugün Beşiktaş resmi sitesi tarafından duyurulunca da resmileşmiş oldu iş.

Galatasaray safra atmaya devam ediyor, bizim açımızdan sevindiriciyken bu haber Beşiktaş adına üzüldüm. Beşiktaş taraftarı ile Nilay'ın ilk buluşması olaylı olmuştu, bu sefer neler yaşanır meçhul. Beşiktaş taraftarını yadırgıyorduk amatör branşlara az ilgili olmalarından dolayı ama sonuna kadar haklılar aslında. Bu şekilde yönetilecekse basketbol şubesi, dalga geçer gibi transfer yapılacaksa onlar da ilgilenmemekte haklılar. Beşiktaş taraftarının yanında bir de Akatlar'ın filelerine üzülürüm eğer Beşiktaş bir kupa kazanırsa, Nilay'a yar olacak diye.

Şaziye, Kalaycıoğlu ve Nilay güle güle, bizim aşkımızdan birer sene çaldınız ama artık yoksunuz. Bu transferleri eleştirenleri hain ilan eden herkese de bir selam çakıyorum buradan.

Son olarak; Nilay'a siyah-beyaz kan aranıyormuş, zaten ailecek Beşiktaşlılarmış da bir Galatasaraylı bir Fenerbahçeli olunca renklenmiş kanı. Doğma büyüme Beşiktaşlı olan bu dişi kartala sahip çıksın Beşiktaş taraftarı...

Hiç yorum yok: