BIY AD

1 Ocak 2011 Cumartesi

10. Hafta Programı

TKBL'ye verilen yeni yıl tatilinin ardından, heyecan yoğun bir şekilde geri geliyor. Önümüzdeki 7 güne sıkışan 3 hafta ve pazar gününün programı, bizlere keyifli bir haftayı işaret ediyor. İki haftalık boş dönemde eksik yanlarını da güçlendiren TKBL ekipleri kalitenin bir kademe daha artacağını gösterdiler bizlere.

10. Haftanın programı şu şekilde:

2 Ocak, Pazar
14:00 İstanbul Üniversitesi - Alanya Belediye
14:00 Ceyhan Belediye - Galatasaray
14:30 Panküp Kayseri - Botaş
15:00 Tarsus Belediye - Burhaniye Belediye
15:30 Fenerbahçe - Beşiktaş FB TV
16:00 Samsun Basketbol - Mersin BŞB

Gün, küme düşme korkusunu çok yakından taşıyan iki ekibin karşılaşmasıyla başlıyor. Aynı saatte kadrosunu 2'si eski Galatasaraylı, 3 yeni transferle güçlendiren Ceyhan, Galatasaray'ı konuk edecek. Panküp ile Botaş'ın karşılaşması da Anadolu'nun en iyi iki takımının bir araya getirecek. Kadrosunu iki Amerikalı ile güçlendirip, ilk yarıdaki kötü gidişi kırmak isteyen Burhaniye, Tarsus'un konuğu. Ve Caferağa'da bir derbi, Taurasi'siz Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya. Günün ve 10. haftanın son maçında ligin 7. ile 8.'si mücadele edecek, Samsun ve Mersin maçı sıralamayı doğrudan etkileyecek bir maç.

Gerçekten çok kritik bir hafta, kırılma noktası olabilecek karşılaşmalar var. Bize de keyifle izlemek (Canlı skordan tabii ki) düşer.

1 yorum:

Burak Eren dedi ki...

Maça gitsem mi yarın ? SBK maçı güzele benziyor ama 70 km ye değer mi :D