BIY AD

26 Ocak 2011 Çarşamba

Burhaniye: 74 - Galatasaray: 79

Big Sylvia'nin karakter koyduğu ve imzasını çaktığı deplasmandan tırnaklarıyla kazıyarak çıkardığı bir galibiyetle düşüyoruz ev yoluna. Bu şekilde maç kazandığımıza sevinecek değilim ama eğer kaybetseydik ciddi anlamda üzülecektim. Çünkü bu mağlubiyet 'yalnızca bir mağlubiyet' olmayacaktı. Zaman kazanmaya devam ediyoruz, konuşulması gereken çok şey var. Maç özelinde düşünceler yarına kadar bu başlık altında olacak.

Maç sonunda tribünlerle yaşanan tatsızlık da ayrıca can sıkıcı oldu, atlamayalım onu da. Takım, fiziki saldırı olduğunu söyleyerek ve gereken raporu tutturarak ayrıldı Burhaniye'den.

devam edecek..

3 yorum:

Mehmet ÜÇOK dedi ki...

74-79'un hiç bir şekilde savunulacak tarafı yok.
Rakip sadece 1 galibiyeti olan Burhaniye sensen Galatasaray.
Ligde ve Avrupada devam etmek isteyen koskoca bir camia.
Kırıcı olmamak adına fazlaca bir şey yazmayacağım ama 74-79 ciddi bir uyarı sonuç galibiyet olsada.
Rakip 10 sayı fark atarken biz maçı başabaş kazanıyoruz.
maç sonu olaylar çok can sıkıcı keşke olmasaydı ama neden bu infial Gs başına geldi ona üzüldüm.
umarım oyuncularımızda bir şey yoktur.
Bayan Basketbolünde olmaması gereken olaylar bunlar.

Adsız dedi ki...

öncelikle oyuncularımıza geçmiş olsun diliyorum.olayların sebebi nedir ki.herneyse galatasarayımızın işi fener maçında farklı mağlup olduğumuzda biter çok kötü bir takım olduk slvya olmasa maçlarımızın yarısından mağlup ayrılırdık.bizden gidenler beşiktaşın omurgası oluşturdular ve bizim en sıkı takipçimiz durumundalar.demekki yaptığımız transferler geçen yıldan daha güçlü yapmadı bizi aksine zayıflattı.hoca seçimi kesinlikle yanliştı.zafer kalaycıoğlunu fenerden koparmak için çok uğraşmıştık.üstelik başarılı idi.türkiye kupasını almıştı ve takım şu anda oynadığından çok daha iyi basketbol oynuyordu.ben bandırmadaki türkiye kupasını seyrettim.ve şunu söyleyeyim o kupa %100 zafer hocanın eseridir.ceyhun hoca milli takım hocası olabilir.ama galatasarayın hocası olamaz.küçük takımların büyük kahramanı olabilir ama büyük takımlarda hocalık yapamaz.yabancı oyuncularımız geçen seneden çok daha iyi en azından slvya var.tek başına takım(türkiye ligindeki bazı maçlar için tabii)ışıl döndü.bahar bile geçen sene daha verimli idi.maalesef sponsor olmasına rağmen takım ara transferde beklenenei yapamadı.tamika hala gelmedi belkide gelmeyecek.simone sakatlıktan sonra eski günlerine dönemedi belliki.onun yerine angel alınabilirdi.gintare beklenildiği gibi çıkmadı.donekada öyle.bunlar değiştirilebilirdi.sponsorlar niçin var.nasıl bir anlaşma yapıldı.bilmiyorum.

Sarp dedi ki...

@adsız,

Ceyhun Hoca'nın şu ana kadar başarısız olması, takım kurgusu oluşturamaması kupa avcısının iyi olduğunu asla göstermez. O zaman da takımın ne oynadığını da hatırlıyoruz, 3 numara oynayan Sophia'yı da. Bu sezon ben de transfer sezonundan beri hayal kırıklığı; ama geçen seneki takımın oynadığı basketbol da çok kötüydü kesinlikle.

Diğer eleştirilere katılıyorum.