BIY AD

6 Ocak 2011 Perşembe

Diana Taurasi Yasaklı Madde Kullandı

Diana Taurasi'nin bugün açıklanan B numunesinde de Modafinil isimli yasaklı maddeye rastlandı ve Diana ceza kuruluna sevk edildi.

Söylenecek çok bir şey yok. Biz Diana'yı gözümüzde çok büyütmüşüz demek ki, bir yıldızın söndüğü gündür benim bir gözümde. Olayın Fenerbahçe ile bir alakası yoktur, oyuncular yolcu bu büyük camialar direk olarak handır. Diana gider, Angel gelir. Ama illa biz Diana'nın arkasında durmak istiyoruz, zafere giden her yol mubahtır diyerek, destekleyenler kendi ahlak seviyelerini ortaya koyacaklardır. Onlara da söyleyecek fazla bir şey yok.

Bu arada rahat olabilirsiniz, bu ülkede Hırvat Mario Kasun'un hakları ihlal edildiği halde başka bir Hırvat Roko Ukiç forma giyiyor. Bu olayda bir de Diana suçlu olduğu halde diğer hemşehrileri ülkemize gelmez diye korkmanın sebebi yok. Bu ülkede milli sporcular dahil herkes ceza alabilirken Diana Taurasi'yi ismi büyük olduğu için korumaya çalışanlar da atsınlar bu eziklik komplekslerini üzerinden.

Not: Bu satırlar yazılırken, Fenerbahçe SK kendine yakışanı yaptı ve Diana Taurasi'nin sözleşmesini feshetti. Tebrikler Fenerbahçe.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Mario Kasun'un ihlal edilen hakkı nedir

Adsız dedi ki...

Negatif olan sonuçlar açıklanamaz.

Adsız dedi ki...

Aldıgı ilactan haberi olmayan ve bu sureci yonetemeyen Didem Akın ile Nedim karakas'ın da gorevine son verilmesi gerekirdi.Gerci hos Didem Akın 6 kere gittim 7 kere geldim diyen unlu turk siyasetcisi gibi acaba Didem Hanım antrenor kovdurmaktan baska ne ise yarar.

Sıradanbirblog dedi ki...

Tabi ki doping yapan oyuncuları destekleyemeyiz. Ancak bura da hiç değilse bilerek yapmadığını düşünüyoruz. Hiç bir değeri olmayan bir maçta bu seviyede bir oyuncu doping yapmaz. Bu yüzden çok büyük bir yıldız basketboldan, basketbol çok büyük bir yıldızdan mahrum olucak. Diana'ya olan destek her yol mubahtan ziyade, çıkan sonuca duyulan şüphe, yada en azından bir hataya bağlı olduğuna dair inançtandır. Fenerbahçelilerin bu konudaki desteği yada üzüntüsünün sebebi budur. Senin gibi gerçek bir basketbolseverde bence bizim üzüntümüzü hiç değilse anlar.

ertugrul_solomon dedi ki...

çok yazık oldu, böyle bir değeri kaybettik.Fenerbahçe spor kulübüne yakışan ısrarla doping yapmadım diyen bir oyuncusuna sahip çıkmak olurdu.gaza gelip oyuncusunu bir kalemde sildiler.diğer takımlarda daha beterleri olurken hiçbirisi oyuncusunu göndermedi.olsun şimdi yönetime madalya takarlar belki.

Adsız dedi ki...

bu ülkenin en namuslu kulübü bizmiyiz ya.geçen sene beşiktaşlı mire chatmanda doping çıktı.nasıl olduysa federasyon hazretleri sadece 3 ay ceza verdi.beşiktaş finale kalabilseydi bütün final serisinde oynayacaktı.beşiktaş oyuncusunu gönderdi mi?efes pilsen kerem gönlümü gönderdi mi?biz niye gönderiyoruz.hem de bayan basketbolunu en çok beğendiren sporcusunu(izlerken).3 ay mı 6 ay mı ne ceza alacaksa gelsin arkadaşlarına destek olsun o sırada.

Furkan Zengin dedi ki...

Aras, negatif olan açıklanmaz ancak Fenerbahçe ya da Galatasaray kimse yani, rakibinde doping çıktıysa o gün teste giren diğer oyuncunun da sonuçlarını isteme hakkına sahiptir. E şimdi düşünsene ilk oyuncuda bir madde çıkıyor, aynı maçta teste giren ikinci oyuncuda da aynı maddeden nomral eşiğin altında çıkıyor. Bu hangi kulübün başına gelirse gelsin aşırı şüpheli bir durum o yüzden o konuya farklı bakıyorum. zaten olay hukuki sürece taşınacak orada anlarız gizlilik ihlalini. Fenerbahçe'nin bu konulardaki duruşunu takdir ederim her ne kadar başkan'ı çok sevmesemde. Helal olsun dünyanın 1 numarası demediler yolladılar her babayiğidin harcı değil bu.

Adsız dedi ki...

Kadın basketbolda Dünya'nın 1 numarasını saçma sapan bir maç için doping kullanacak. Bu ne kadar inandırıcı ? El birliğiyle marka değerimizi düşürdük. Yönetim oyuncunun arkasında durmalıydı, bizimde başımız yanacak diye oyuncuya yol verdiler. Çok yazık, bu zihniyet yok olmalı

ercan dedi ki...

Chatman'da doping çıkmadı. Yasaklı madde çıktı.

Şimdi "fark ne?" derseniz. Taurasi'deki performans arttırıcı yasaklı madde, Chatman'daki ise keyif verici yasaklı madde idi. Az ceza almasının nedeni bu.

Yanılmmıyorsam vaziyet bu ...

Sizler ya keyiften yada bilmemezlikten dolayı sallayıp duruyorsunuz.

Ulan şu memlekette kimse bişey bilmiyor bi fenerliler biliyor. Bahaneleri de "kıytırık bi maç için doping mi yapılırmış?" Yahu kadında doping çıktı işte neyin kıvırmasını yapıyorsunuz? İster F4 finali olsun ister dandik lig maçı olsun. Yasaklı madde çıktı mı? Çıktı. Daha derdiniz ne?

Taurasi kendi marka değerini düşürdü. O düşünsün gerisini.

"Taurasi'ye 1-2 ay ceza gelecek" denseydi görürdüm ben o fb yönetimini. Sözleşme feshediliyor mu, edilmiyor mu?

ercan dedi ki...

Heee.... Taurasi denince benim için de akan sular durulur. fenere gelmesine rağmen hala bir sporsever olarak beğendiğim bir oyuncuydu.

Kendini yaktı, orası ayrı :(

Adsız dedi ki...

keyif verici madde değil,uyuşturucu.demek ki fenerliler de bir şey biliyormuş.şimdi ben sana doping mi uyuşturucu mu desem...

Adsız dedi ki...

keyif verici madde değil,uyuşturucu.demekki fenerbahçeliler de bir şey biliyormuş...

Adsız dedi ki...

taurasi masummuş , Fenerbahçe nin mağduriyeti ne olacak , ahlak böyle birşey işte suçlu olmayan birini suçlamak bir klübe böylesi bir darbe indirmek ahlaken çok sorgulanır sanırım .

noname dedi ki...

"Biz Diana'yı gözümüzde çok büyütmüşüz demek ki, bir yıldızın söndüğü gündür benim bir gözümde."

peki şimdi ne olacak? yapılan bu insafsız, gaddarca haksızlık nasıl telafi edilecek???