BIY AD

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Vay Be!


"Yeni Antrenörümüz Zafer Kalaycıoğlu

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı’nda antrenörlük görevine Zafer Kalaycıoğlu getirildi.

Takımımızın baş antrenörü olarak uzun süreli bir anlaşma yapılan Zafer Kalaycıoğlu, 1994 - 1995 ve 1995 - 1996 senelerinde Galatasaray Bayan Basketbol Takımı antrenörü olarak görev yapmış ve iki lig şampiyonluğu, iki Cumhurbaşkanlığı ve iki Türkiye Kupası olarak kazanılacak tüm kupaları kazanmıştı.

1954 doğumlu ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu Zafer Kalaycıoğlu, evli ve bir çocuk babası."

Galatasaray Spor Kulübü

--------------------

Ne denir ki?

3 yorum:

mischa dedi ki...

Böyle transferler istemiyoruz. Değerlerimizin korunmasını istiyoruz. Bunu anlayamıyorlar.

Oylum Tanış dedi ki...

Kendisi iyi bi' hocadır. Galata Saray'da oldukça iyi işler çıkaracaktır. Geçmişinde Fenerbahçe'de çalışmışlığı var diye yahut oradan olaylı biçimde ayrıldı diye kendisine tepki duymak, ona karşı duvar örmek anlayabileceğim bir iş değildir.

Bazen seviniyorum güzel bloglar gördüğümde. En azından bilinçli şeyler yazılıyor diye düşünüyorum, ama şu "Vay Be" başlığını gören biri ne düşünür çok merak ediyorum. Biraz daha sağduyu lütfen.

Teknik detayları almak için girdiğim bi' blog'ta bu tip bi' başlık görmek canımı sıktı açıkçası.

dejavu dedi ki...

Zafer Kalaycıoğlu ile alakalı oldukça geniş bir post var zaten yukarıda Oylum, orada düşündüklerimi yazdım konuyla alakalı olarak ama bunun sağduyu ile falan bir alakası olduğunu düşünmüyorum ben. Bu hamleye sevinenler olacağı gibi üzülenler de olucaktır, bu blogdda yazan iki kişi olarak bizim de bu konuda görüşlerimiz birbirinden farklı olabilir, gayet doğaldır bu.

Kesin doğrular değil bunlar, görüşlerini yazarsan tartışabiliriz ama sağduyu sahibi değilsiniz ithamı pek sevimli durmuyor.Başlık bizim, düşünce bizim; katılıp katılmamak sana kalmış.