BIY AD

14 Ağustos 2009 Cuma

Galatasaray Dergisi - Zafer Kalaycıoğlu Röportajı


Galatasaray Dergisi'nin bu ayki sayısında Mehmetcan Demiray tarafından yapılan Zafer Kalaycıoğlu röportajı bulunuyor. Kalaycıoğlu'nun bu kapıdan içeri girmesini sağlayanlar ayarlamıştır röportajı da, herşey planlı şekilde uygulanıyor. Keşke şubeyi ve takımı idare etmekte de bu organize işleri kadar başarılı olabilseler.

Kalaycıoğlu röportajda bir yandan gelecek sene planlarını anlatırken bir yandan da kendini aklama psikolojisi ile Şubat ayında yaşanan çalkantılı sürece açıklık getirmeye çalışmış. Ocak ayında Cem Hoca istifa etmeden kendisiyle görüşüldüğünü kesin bir dille yalanlamış , ayrıca takımın başına Okan Hoca'nın gelmesinden sonraki dönemle , Okan Hoca'nın erkek takımına geçtiği dönem arasında da kesinlikle görüşme olmadığını iddia etmiş.

Taraftarlarla arasında bir şey olmadığını da ayrıca belirtmiş röportajda. Fenerbahçe'nin başındayken kesinlikle tahrikte bulunmadığını, aksine ortamı yatıştırmaya çalıştığından falan bahsetmiş. Biz başka maçlar izlemiş olmalıyız ya da birileri kendini çok akıllı taraftarı da gerizekalı zannediyor. Bugün Dedehayır'ın olaya bakış açısını yazmıştık, Kalaycıoğlu da kendisine tepki gösteren taraftarların bu tepkisini gençliklerine ve tecrübesizliklerine vermiş.

Kadro ile ilgili olaraksa, Seimone Augustus'un Ocakta dönmesini dört gözle beklediklerini söyleyerek yine de ona yakın bir transfer yapılacağını eklemiş. Jia Perkins'i kastediyor olmalı. Yasemen ve Bahar'ı kesinlikle kazanacaklarını, onlara geçen sene hiç süre verilmediğinden dem vurmuş. "Young varken kimse Bahar'ı oynatmaz tabii" diyerek de Okan Hoca'ya giydirmiş hemen. Göreceğiz bakalım ne kadar şans verecek Bahar'a. Cappie Pondexter ile hiç bir zaman ilgilenmediğimizi, daha savaşan bir takım istediğini söylemiş. Ayrıca altyapıya da gerekli önemi vereceğinden, oradan oyuncu çıkartacağından bahsetmiş.

Kalaycıoğlu'nu bu kulübün kapısından sokanları sık sık anmamızı sağlayan yersen tadında açıklamalarla dolu bir röportaj olmuş nihayetinde.

2 yorum:

Sarp dedi ki...

Yani gelecek sene yapılacak olan Avrupa Şampiyonası`na gidecek A Milli Bayan Basketbol Takımı`na Begüm`ü, Melike`yi dahil edebiliyorsak, altyapıdan oyuncu yetiştirmişiz demektir.

2006 Ekim'de söylemiş bunları. Yıl oldu 2009.

Begüm'ün 2008 yazında çok iyi bir U20 şampiyonası geçirdiğini. Geçen yıl Powell'ın rezalet performansını ve Smith'in sonrada geldiğini ekleyeyim. Niye şans vermemiş Begüm'e o zaman?

murat dedi ki...

Bu röportajı okuyan da zannedecek ki Zafer Kalaycıoğlu sütten çıkmış ak kaşık pirüpak herşeyi prosedüre uygun yapmış Cem hoca görevdeyken görüşme olmamış Ceyhan'da Zafer Klaycıoğlu'nu maçta görenler rüya mı gördüler acaba?