BIY AD

6 Nisan 2010 Salı

Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık

Bu seferki yazıyı kendimize ayırıyoruz, bir dönemdir içimizde tuttuklarımızı, şimdi buradan sizlerle paylaşmaktan keyif duyacağız.

Bir seneyi aşkın bir süredir yürüttüğümüz bu iş, son zamanlarda aldığımız geri dönüşlerle göğsümüzü kabartıyor. Yazmaya ilk başladığımızda hayalini kurduğumuz şeyler bir bir gerçekleşmeye başladı. Önce de duyurmuştuk, Galatasaray Dergisi'nin Şubat sayısında blogumuza iki sayfa yer ayrılıp bizimle röportaj yapılması, hak verirsiniz ki büyük bir onur bizler için. Dergide birkaç ay öncesinde ufak bir yazıyla blogdan bahsedilmesi bile fazlasıyla mutlu etmişti bizi, şimdi ise koca iki sayfa ayrılması ne derece onur vericidir tahmin edersiniz.

Bandırma'da yapılan Türkiye Kupası maçlarında, salona asılan pankart da yine yüzümüzü güldüren bir olaydı. Sarayın Sultanları isminin Galatasaray taraftarınca benimsenmesi, takımın bu şekilde çağrılması bir sene önce en büyük hayallerimizden biriydi, şimdi bunun da gerçekleştiğini görüyoruz. Bunun sağlamasını bir de Gs Tv'deki "Şampiyonlar Konuşuyor" programında aldık. Türkiye Kupası şampiyonu takımımızın bu zaferine ithafen yapılan programda, "Sizlere yakıştırılan birçok ünvan var, içlerinden en çok hangisi hoşlarına gidiyor" sorusuna Kaptan Yasemin'in cevabı "Sarayın Sultanları" oldu. Kalaycıoğlu'nun da kaptanının cevabını yüksek sesle onayladığını ekliyeyim.

Tabii bunların yanında gün geçtikçe artan takipçi sayımız, sizlerden aldığımız yorumlar blogun ve Sarayın Sultanları isminin belli bir yere geldiğini gösteriyor. Gözüken üç kişi olsak da fikirleri ile yanımızda olan, destekleri ile bizi hep cesaretlendiren birçok isimle koca bir aileyiz. Dostlarımızın yanında bu sayfa aracılığı ile tanıdığımız, yorum yapsa da okusak dediğimiz, bize yardımcı olan hem Galatasaray hem de diğer takım taraftarı birçok insan tanıdık.Bize güzel bir iş yaptığımızı hissettiren herkese teşekkür ediyoruz. Hedef olarak koyduğumuz ilk çıtayı aşmış bulunuyoruz ama bu doygunluk değil daha yüksek hedefler koyma hevesi veriyor bizlere.

Hazır yazıyı kendimize ayırmışken belirtmek istediğim bir nokta daha var. Sarayın Sultanları'nı takip ettiklerim listesine ekleyen birçok blog yazarı arkadaşımız var, en başından aldığımız ironik bir karar ile biz böyle bir liste oluşturmadık blog için. Yeri geldiğinde daha Sarayın Sultanları'na girmeden okumaya daldığımız bir sürü blog var. Bizim o sayfaları eklemememizi lütfen şımarıklık olarak addetmesin dostlarımız bu sadece bu işi karşılıksız olarak yaptığımızın ironik bir göstergesi.

1 yorum:

granger17 dedi ki...

iyiler her zaman kazanır sizde bu işi iyi yapıyosunuz ben fenerbahçeliyim ama bayan basketbolu sizin yazılarınızla takip ediyorum inşallah bu objektif yorumlarınız sürdürürsünüz bizim gibi basketbol sevdalılarıda sizi takip etmeye devam eder