BIY AD

29 Haziran 2009 Pazartesi

Işıl Alben İle 2 Yıl Daha


Gelecek sezon planları kapsamında Sophia Young'ın ardından Işıl Alben'in de sözleşmesini uzattığı duyuruldu bugün resmi site tarafından.

Onun hakkında düşündüklerimi şurada etraflıca yazmıştım. Final serisinde yaşadığı talihsizlik sakatlığın ardından, dinlenmiş ve mental olarak daha gelişmiş bir Işıl bekliyorum. Bu sakatlık sebebiyle Avrupa Şampiyonasını kaçıran Işıl'ı, TBBL ve Eurocup'ın ardından bu yıl Euroleague'de izleyeceğiz parçalı ile. Burada güçlü rakiplere karşı göstereceği performans da önemli olucak onun adına.

Gelecek sezonu konuşurken, resmi olarak açıklanmasa da adı geçen iki oyuncu var. Bunlardan birincisi Belarus forması ile Avrupa Şampiyonası'nda izlediğimiz Leuchanka. Diğeri de Nilay Yiğit. Henüz resmiyet kazanmayan bu isimlere coach olarak da yine resmiyet kazanmamış şekilde, Zafer Kalaycıoğlu konuşuluyor. Geçen sezon yapamadığı, daha doğrusu yapıp da federasyona kabul ettiremediği bu transferi gerçekleştirmiş gibi Ahmet Dedehayır. 1 Temmuz itibari ile karşı yakada olan sözleşmesi sona eriyor Kalaycıoğlu'nun ve aynı gün bizim sitede haberi görürsek şaşıranımız olmayacaktır sanırım. Kötü bir hamle dahası saçma bir hamle bana göre. Uzun uzun yazsam da değişen birşey olmayacak, yapılabilecek en ''boş'' hamleyi yapıyoruz.

Hiç yorum yok: