BIY AD

3 Haziran 2009 Çarşamba

Marina Kress

Marina da takıma bu sezon başında katılan oyuncularımızdan. Gösterişli bir oyun tarzı yok ama belli bir standart içinde, sezon boyunca her maç yakın ve geçerli performanslar sergiledi Marina. Faul sorunu nedeniyle kenarda geçirdiği her dakika takımımız adına sıkıntılı geçti. Takım için önemini, onsuz geçirdiğimiz dakikalarda daha bir iyi anladık.

Beyaz Rus oyuncu doğduğu bölgenin tipik özelliklerinin aksine çok sıcak bir insan. Rus ırkından birini kaybettiği bir maçtan sonra ilk defa ağlarken gördüm, o da Marina'ydı. Bu forma için ter döken herkesi bağrına basan biz, bir de üstüne göz yaşlarını dökenlerden kolay kolay vazgeçemeyiz. Taranto maçındaki 15 kere yüreğimizde zıplayıp, içeri giren serbest atışını da hiç unutamayız.

3 yorum:

Sarp dedi ki...

Takımda tutulacağı söyleniyordu.

Hele Sophia da gelecek sene oynarsa, kendisinin kalmasını çok yanlış olacağını düşünüyorum. Okan Çevik'in garip tercihinden dolayı, belki kağıt üstünde olmasa da kendisini 4 numara Sophia'yı 5 numarada izledik bu sezon maalesef ve bu durum Sophia'dan aldığımız verimi azaltıyor.

Yerine, kalıplı bir uzun alınamsı taraftarıyım.

mischa dedi ki...

bu sene bence ekstra performans gösteren ve beklenenden çok verim aldığımız oyunculardan biriydi. Maç sonlarındaki tepkileri ve sevinçleri o bölgenin insanından beklenmeyecek kadar sempatik geldi bize. Fakata daha iyisi tabiki bulunabilir. Kalırsa da yine faydalı olur.

mischa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.