BIY AD

22 Mart 2010 Pazartesi

Teknosa Türkiye Kupası'nda Kuralar Çekildi

Bu haftasonu Bandırma'da gerçekleştirilecek 8'li finallerde ilk gün oynanacak çeyrek final maçlarının kuraları çekildi. Kupada yarışacak takımlar erkeklerde olduğu gibi sezon başında grup maçları ile belirlenmiyor, ligin ilk yarısını ilk sekiz içerisinde tamamlayan takımlar yer alıyor kupada. Eşleşmeler şöyle:

Mersin BŞB - Samsun Basketbol
Beşiktaş Cola Turka - Panküp Kayseri
Galatasaray - Ceyhan Bel.
Fenerbahçe - İstanbul Üniversitesi

Fenerbahçe ve Mersin rahat şekilde yarı finale çıkacak gibi gözüküyor şu eşleşmelerin ardından. İstanbul Üniversitesi yabancılarının omuzlarından lige oldukça iyi başlamıştı ama daha sonra yaşanan birtakım problemler ile düşüş gösterdiler. Samsun cephesinde ise işler bu sezon hiç istenildiği gibi gitmedi. Önemli maddi problemler yaşadılar, Kocaeli ve Çankaya Üniversitesi'nin varlığı ligde tutacak onları ama kupada tur geçmemeleri çok çok zor. Beşiktaş Cola Turka eşleşmesinde favori olan taraf Ayhan Avcı'lı Panküp Kayseri. Vickie Johnson hamlesi sonrası takım seviye atlattı resmen. En azından bir yarı final görecekler bence. Galatasaray kadrosu ile oldukça ağır basan taraf son eşleşmede fakat sezon boyunca gösterilen istikrarsız performans, net birşey söyletmiyor bana. Zafer Kalaycıoğlu için son şanslar artık, söylenebilecek tek şey bu.

Maçlar D-Spor'dan canlı olarak yayınlanmasının haricinde Adana'da denenen ve ufak aksaklıklar dışında geçer not alan web tv'den de yayınlanacakmış bu arada.

Hiç yorum yok: