BIY AD

28 Mayıs 2010 Cuma

Resmi İmzalar

Sabah saatlerinde yapılan basın toplantısıyla Galatasaray ve Medical Park Hastaneleri arasında bir süredir dillendirilen sponsorluk anlaşması resmiyete dökülmüş oldu. Tüm branşlarında Galatasaray Spor Kulünü'nün sağlık hizmetlerini karşılayacak Medical Park, Galatasaray Kadın Voleybol ve Basketbol branşlarının isim sponsoru olacak. Yani önümüzdeki 2 yıl (+2 yıl da opsiyon var) boyunca TBBL ve Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde takımlarımız, Galatasaray Medical Park ismiyle mücadele edecekler.

Adnan Polat, Yiğit Şardan ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'nın katıldığı basın toplantısınında imzaların atılmasının ardından Polat, Şardan ve Usta teşekkür konuşması yaptılar. Bu konuşmalarda Galatasaray isminin yanına bir şirket ismi yazdırmanın bedeli nedir, resmi olarak öğrenemedik ne yazık ki. Konuşulan rakam; 8 milyon Dolar, bu meblağ iki şube arasında nasıl paylaştırılacak o da ayrı bir merak konusu. Bunlar zamanla netleşir de önemli olan parayı bayram harçlığını almış çocuk gibi şeker dükkanında heba etmemek. Hayırlı olmasını diliyoruz bu sponsorluğun Galatasaray camiasına, özlenen şampiyonlukların gelmesinde vesile olur inşallah. Ayrıca bir sporsever ve Galatasaraylı olarak Medical Park'a da bir teşekkür yollamak lazım.

Galatasaray Tv'de basın toplantısı sonrası röportaj yapılan, Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Orkun Darnel'den, voleybol takımına mevkisinde dünyanın en iyi 5 oyuncusu içinde sayılan yabancıların dahil edileceği müjdesini öğrendik. Malum basketbolda kıta dışı oyuncu hakkımız dolu, yerli oyuncu transferinde de çok hamle şansımız yok ama Sarayın Sultanları'na da Avrupalı transferlerinde bu şekilde marka olmuş isimler bekleme hakkımız doğuyor artık. Merakla bekliyoruz hamleleri.

Bir diğer imza töreni de Şükrü Saraçoğlu'nda yapıldı. Fenerbahçe'nin yeni transferleri Ivana Matovic ve Şaziye İvegin ile yeni koç Laszlo Ratgeber resmi imzaları attılar. Kadın basketboluna yapılan yatırımın resmini Boğaz'ın iki ayrı yakasında görürken bir yandan da Cenevre'deki Euro 2016 heyecanı ile spor dolu bir cuma günü geçiriyoruz. Türk sporu kazanır umarım bu kadar yatırımın ardından.

Hiç yorum yok: