BIY AD

28 Mart 2010 Pazar

Bir Final Daha..

Senaryo geçen senekiyle aynı, 12 senelik hasrete bir adım kala rakip yine "ezeli rakip". Geçen sene Seimone'un kaçan faul atışı, çok geç gelen faul hala gözümün önünde. Altı gün içinde Taranto, Mersin BŞB, Samsun Basket ve Fenerbahçe gibi takımlara karşı oynanan dört maçın sonuncusunda son dakikalara kadar mücadele etmişti Sarayın Sultanları.

Şimdi ise şartlar Fenerbahçe ile eşit, iki günde oynanan ikişer maçın ardından finaldeyiz. Bu blogu tutmaya başladığımız günkü heyecanımız olsa muhtemelen bu satırları Bandırma'dan yazıyor olurduk ama şimdi evimizden yazıyoruz. Herşeye rağmen derbi işte, tanımlamak zor. Bir Fenerbahçe maçı daha. Söylenecek sözleri tüketeli çok oluyor, taktik-tekniği boşverin ki boşvermeseniz de yapacak birşey yok o konuda, siz savaşın yeter kazanmak/kaybetmek mühim değil. O mücadeleyi görelim artık, lütfen.

3 yorum:

erdem diye biri dedi ki...

¨İki derbide de Zafer hoca fenere yattı. ¨ diyenlere kapak olmuştur bu kupa inşallah...

Adsız dedi ki...

Galatasaray bayan takimi ve taraftarlarinin bir sene boyunca bekledigi bir galibiyetti.. Fakat alinabilecek tek galibiyette anca bir basketlik fark ile olabilirdi.. Kupa cok buyuk sevinc getirdi lig sampiyonlugu kadar sevinildi adeta cunku Galatasaray bayanlari suphesiz yenmeyi cok daha fazla istedi rakibine gore...Sezon basindaki Cumhurbaskanligi maci haric Turkiye de hic yenilmemis bir takimi 2 sayiyla yenmek gayet normal elbet olacakti zaten yenilgi.. Bunu basarabilecek tek takim Galatasaray bayanlari.. Ama lig sonunda bunu basarabilmek muamma Fenerbahceye karsi acikcasi..

Adsız dedi ki...

erdem bey selam söyleseydiniz, kupada emeği geçen herkese teşekkürler de bu kupayı kendine armağan etsin önce Zafer Bey koltuğunu sağlama alan başka başarısı yok, bunu da bize armağan ederse hepten ayazda kalır.

Ayrıca biz çok kupa gördük hem de Fenerbahçe ile sınırlı değil Avrupa'dan gelenler.

Bunu; "Kalaycıoğluyla konuştum size armağan ediyormuş" dediğiniz yoruma cevap olarak yazıyorum. Bloggerda bir sıkıntı var yorumları yayınlıyamıyoruz şu anda.