BIY AD

2 Mart 2010 Salı

Milli(?) Oyuncular

' Cem Akdağ gerçekten ilk yıl için söylüyorum; iyi bir kadro oluşturmuştu. İkinci yıl yani geçen senenin başına dönelim müthiş bir kadrosu vardı. Yabancısı, Türkleri bütün milli takımdaki oyuncular Galatasaray’daydı. Yani hatırlarsan Şebnem, Gülşah, Sariye, Didem vardı. Fenerbahçe’de oynayan Milli oyunculardan 4 tanesi haricinda bütün takım Galatasaray’daydı ve antrenörü dahil. Fakat buna rağmen kendi sahasında Fenerbahçe’ye yenildi, demek ki geçen sene şampiyon olmak için doğru plan yapılmamış; bu onu gösteriyor. '

Demiş Zafer Kalaycıoğlu şu röportajında. Aslında röportajın genelinde birbirinden ilginç sorulara verilmiş birbirinden kopuk yanıtlar var. Bu sadece onlardan biri, belki de en masumu. Bütün milli takımdaki oyuncular ile vurgulanan Sariye Gökçe şu anda Mersin'de iyi bir rol oyuncusu, Didem Süer Botaş'ta, Gülşah Akkaya ise Samsun'da oynuyor. Şebnem de basketbolu bıraktı, akademik kariyer yapıyor. Ama bunları bilmeyip röportajı okursanız şayet dördünün de üst düzey takımlarda oynadığını düşünmenizden daha doğal birşey yok. Milli takımdan söz açılmışken, Nevriye Yılmaz - Birsel Vardarlı - Esmeral Tunçluer sanırım başka ülkenin milli takımındalar. İsimleri anılmadığına göre. Popülistlik olarak adlandırıp seriye bağlamıştık bunları yaz başında ama buna farklı bir isim vermek lazım. Bunun adı popülistlik değil, göz göre göre yanlış bilgi vermek.

Geçen sezon şampiyonluk için doğru planın yapılıp yapılmadığını görmek ise çok kolaydı. Şayet sayın Kalaycıoğlu, Ahmet Dedehayır ile elele verip bütün heyecanımızı yok etmeseydiniz.

Röportajda maden bol, işlemeye devam edeceğiz elbette. Şimdilik burada bırakalım fakat bugüne kadar okuduğum yerli/yabancı tüm röportajlar arasında çok ayrı bir yeri haketti daha şimdiden. Bu röportaj bir şekilde yönetim kanadına ulaştırılır ve konu hakkında bilgi sahibi olunursa, orta düzey zekaya sahip bir yönetimin sayın Zafer Kalaycıoğlu'nu görevde tutması kadar komik birşey olamaz sanırım. Dedik ya maden bol, işleyeceğiz o kısımları en uygun vakitte.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kayalcıoğluda çıldırdı