BIY AD

29 Mart 2010 Pazartesi

Parçalıya Yakışan Final

Dün futbol maçı sonrasında eve geldikten sonra maçın tekrarını izleyebildim. Final baya ilginçmiş gerçekten, skoru bildiğim halde yine de heyecanla takip ettim son dakikaları. Derbiye yakışan mücadele ve emekle oynamış iki taraf da, kazanan bizim Sultanlarımız olmuş. Tebrikler takımımıza, 12 yıl sonra Türkiye Kupası'nı müzemize getirdiler. Yenilmez Armada'nın mirasçısı Sarayın Sultanları yavaş yavaş ayağa kalkıyor. 2009 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2010 Türkiye Kupası...

Geçen sene son maçtan sonra yazdıklarımı tekrarlayacağım şimdi, daha net ortaya koyar duyguları; "6. günde 4. maç. Hepsi de dişli takımlar, son dakikaya kadar savaşan Galatasaray. Kızamaz kimse bu takıma, üzüldük sizinle beraber, siz üzüldüğünüz için. Bir de kupalar en çok size yakıştığı için."

Kendinize yakışanı yaptığınız için teşekkürler kızlar.

7 yorum:

Selim Ugur dedi ki...

Zafer K. haric butun takimi tebrik ederim.

Adsız dedi ki...

Düne kadar yerden yere vurdunuz bu blogda takımı sizin yayıncılık anlayışınız ancak bu kadar olur...

Adsız dedi ki...

Tabi ki eleştiriye açığız ve tabi ki hepsine cevap verme zorunluluğu gibi bir hazımsızlığımız yok ama "siz" derken ne gibi bir kalıba soktunuz bizi.

Tanıyor musunuz da bizi böyle konuşuyorsunuz veya nelerle bir tutulup siz olduk açıklarsanız sevinirim

Adsız dedi ki...

@erdem
buraya yaptığın yorumunu yayınlamıyorum. burada kimseye hakaret edemezsin, terbiyesizliğin lüzumu yok.

kendine başka bir oyuncak bulsan fena olmaz senin egolarını tatmin etmek için her zaman bu kadar sabırlı olamayız.

Adsız dedi ki...

Siz derken ZAfer k.oglu için yeter kampanyası bittimi...Yettimi yani açık olmak lazım Gs-fb her zaman oynarlar bırı kazanır bırı kaybeder...Forumlarda bloglarda yerden yere vurdunuz adamı bak adam aldırdı kupayı...Demekki rakıp kotu olunca sen iii olunca oluyor.Sen kotu olunca rakıp iyi oluncada kaybediyorsun bu spor çok açık.Ayrıca GS FB den çok çok mu iyi her maçı kazanacak kadar?

dejavu dedi ki...

@ Adsız;

Biten birşey yok. Tenekeden alınmış bir kupayla fikir değiştirecek değiliz ki biz fikirlerimizintemellerini de fazlasıyla yazdık bu sayfalarda. Zamanı geri almadan o noktaların da değişmesine imkan olmadığına göre, değişen hiçbirşey yok demektir.

Dediğin gibi Galatasaray - Fenerbahçe maç yapar; biri kazanır diğeri kaybeder. Buradaki sonuç kimseyi iyi koç yapmadığı gibi kötü koç da yapmaz. Olsa olsa patlama eşiğine getirir insanları, daha fazlası değil. Kötüysen zaten kötüsündür, bir galibiyet/mağlubiyet ile değerlendirme yapmıyoruz biz. Yapmayacağız da hevesini kırmak istemem ama.

Son günlerde ilginç postlar geliyor, bu eleştirileri yapanların ismini bilmek de istiyoruz zira bizim isimlerimiz biliniyor herkes tarafından. Kiminle konuştuğumuzu bilmek de hakkımız sanırım.

murat dedi ki...

Haklısın benım adım Murat...Ben sadece merak ettim Gs hakettimi dersen son maçı ben bir Fenerli olarak haketti derim ki sezonda 2 kötü maç oynadık birisi buydu.Hakkatten de tebrik ederim.Gerçekten Guardsız kazandı Gs ki son period dışında baskı bıle akıllarına gelmedı Fb nın.Yalnız bu guardsızlıkla play-off da Fb ye karşı çok maç kazanma şansı baya baya az.Neden dersenız orada tek maç olmayacak!