BIY AD

16 Mart 2010 Salı

Pazardan Kalanlar

Cumartesi maçlarını yazdıktan sonra, zaman eksikliğinden pazar maçlarına zaman ayıramadık. İki kritik maç vardı ligimizde. Fenerbahçe ve Mersin Bşb. normal sezon için son viraja girilirken kritik deplasmanlara konuk oldular.

Pazar gününün ilk maçında Panküp Kayseri Şekerspor deplasmanında Fenerbahçe 68-74 ile gülen taraf oldu. Ev sahibi taraf, son dönemdeki performansları ile sıkça sayfamızın konuğu olan VJ-Pringle ikilisiyle, 45 sayı bulmasına rağmen maçı kazanamadı. Maç sonunda gözüken altı sayılık farkın da oyunun sonlarına doğru gelen seriyle bu seviyeye indiğini belirtelim.

Haftanın son maçında Mersin, Akatlar'da Beşiktaş'ın konuğu oldu. Çekişmeli geçen maçı 80-87 kazanan Güney temsilcisi, Fenerbahçe karşısında aldığı mağlubiyetten sonra yakaladığı seriyi evinde oynayacağı Fenerbahçe maçına kadar getirmeyi başardı. Yani başka bir deyişle 13. Hafta'da oynanması gerekirken önümüzdeki perşembeye ertelenen maç normal sezonun finali halini aldı. Fenerbahçe adına ayrı bir önemi daha var bu maçın, ligi namağlup bitirmek adına kalan en zor sınav Mersin maçı olacak sarı-lacivertliler adına.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

fenerbahçenin mersini rahat yenmesi gerek, bjk mersini yenebilirdi de bjk aleyhine hakem hataları çok oldu, mersin oyuncusu latta nın hakemi aldatmaya yönelik hareketlerini hakem yuttu, maçı seyredenler görmüştür..