BIY AD

28 Nisan 2009 Salı

İnan Hepimizin Canı Yandı


Eğer Işıl yerde kalıp, Fener maçına devam edemiyorsa sakatlığının ne derece ciddi olduğunu hepimiz yere düştüğü anda anlamıştık zaten. Evet, resmi siteden korkulan açıklama geldi, Işıl 3-4 ay ayrı kalacak parkelerden. İkinci yarı oynar mı, Caferağa'da oynar mı derken Işıl'ın salona dönmediği her dakika bir hafta daha uzattırıyordu sakatlığını zihnimizde.

Mükemmel başladığın maç, yüksek konsantrasyonun... Sonuç sensizlik olmamalıydı. O an hepimizin canı acıdı, senin dizin acıdı, bizim kalbimiz. Sonra, sen de anladın dönemeyeceğini senin de göz yaşlarının sebebi takımı yalnız bırakmandı. Aslan Parçası'nı ağlatamaz çünkü diz ağrısı.

Bu arada, sana kimse söyleyebildi mi bilmiyorum ama Caferağa'ya gitmiyoruz. Bu sezon daha maç yok ama merak etme arkadaşların da savaştı, onlar da ağladı senin gibi hırsından. Sen Galatasaray'ın kızısın, burada sana olan sevgiyi anlatmam saçma zaten; çabuk iyileş olur mu, özletme kendini Gönlümüzün Sultanı...

4 yorum:

galatasaraylı dedi ki...

ligin başlamasına 6 ay gibi bir süre var inşallah 4 aya kadar kendine gelip geriye kalan 2 ay noyunca sıkı çalışıp lige yetişir 10 numara seni bekliyor ışıl.

Adsız dedi ki...

IŞIL abla acil şifalar diliyorum..Sensiz maçların keyfi olmuyor inşallah çabuk iyileşirsin..Bu hafta ameliyat oluyomuşsun...inşallah çok başarılı bir ameliyat geçerirsin:(

galatasaraylı dedi ki...

ameliyatın başarılı geçmesinden öte rehabilitasyon döneminde herşeyi harfi harfine yaparsa ve psikolojik olarak iyi olursa ışılımız beklenenden çok daha önce gelir parkelere.

Adsız dedi ki...

Sag salim geri donup Galatasarayimizla birlikte ISILDAYACAGIN gunleri sabirsizlikla bekliyoruz Isilcim.