BIY AD

23 Nisan 2009 Perşembe

Ve Işıl Sahaya Çıkar



19:19 Işıl sahaya çıkar arkasından Tuğba ve Müge Erdem. Saat daha 19:20 olmadan Işıl'ı gören F.Bahçe taraftarı küfüre başlar. Hem de öyle böyle küfürler değil, 4-5 tane ayrı beste yapmışlar sırf bu küfürler için. Dakikalar ilerliyor tabi küfürler de devam ediyor. Yalnız bilmedikleri bir şey var bu Aslan Parçası ona küfür edenlerden daha delikanlı, gidiyor önlerine orada devam ediyor ısınmaya, tribüne kadar yuvarlanan topunu yine kendi alıyor. Fotoğraflar net değil ama 10'a bakan kafaları takip etmek bazı şeyleri anlatıyor.

Sövün, küfür edin çünkü sizin hiç olmayacak böyle değerleriniz. Bizim Işıllar'ımız varken, siz bizden gelme Nevriyeler'i bağrınıza basın, para için oynayan Pondexterlar'ı bizim öz evlatlarımızın karşılığı olarak düşünün. Sonra size Rusya'dan el sallar çok sevdiğiniz oyuncularınız.

Sahi bizim Arda'mız varken siz takımınızdan kaçmak için gün sayan adamları efsaneleştirirdiniz değil mi?

6 yorum:

Oylum Tanış dedi ki...

Maç yorumalrını sıklıkla takip ediyorum. Güzel de bir blog, bi amacı var en azından.

Lakin küfür konusunda bizim sahamızda da Nevriye'ye ağza alınmayacak şeyler söyleniyor. Bunun her yerde bitmesi geekiyor. Biraz bilinçli taraftarlarla gerçekten taraftarlara ihtiyacımız var. İnsan karşı takımın oyuncusuna tüm maç boyu küfrediyorsa ve bu bir kadınsa orda durup düşünmek lazım. Acaba biz Galata Saray'ı mı seviyoruz yoksa bazı şeylere söverek kendimizi mi rahatlatıyoruz içten içe. Bu her iki kulüp için de geçerli elbet.

Umarım seride durumu eşitler ve son maçta işi bitirebiliriz. Bu takımda o potansiyel var çünkü.

galatasaraylı dedi ki...

abi sana bişey sorucam yarın samiyenin ordan otobüs kalkacak maç için ücretli mi oluyor bu otobüsler ilk defa gidecem usta bilgilendirrisen sevnirim.

dejavu dedi ki...

@ galatasaraylı;

Kardeşim biz o yolu tercih etmiyoruz hiç kullanmadık daha önce ama tahminim ücretsizdir.

Bilen biri varsa otobüslerin durumunu yazar zaten buraya da.

galatasaraylı dedi ki...

eyvallah abi saolasın dediğim gibi ilk defa bu yoldan gidecen bilgisi olan varsa yazsın bir zahmet.

Oylum Tanış dedi ki...

Otobüsler her zaman ücretsiz olmuştur. Fakat kimi zaman aksaklıklar da yaşanmıştır. Umarım bugün için bi' aksilik yaşanmaz.

Adsız dedi ki...

Evet, Taranto maçından önce sanırım otobüsler kalkmamış duyduğum kadarıyla.

Beşiktaş üzerinden geldiğim için ben hiç kullanmıyorum da aksaklıklar oluyor duyduğumuz kadarıyla ne yazık ki...