BIY AD

13 Ocak 2010 Çarşamba

Bana Bir Masal Anlat Baba


"Kulüpte en iyi giden branş bayan basketbol takımıydı. Ancak son yıllarda yaşananlardan dolayı insan bazı şeyleri kendi kendine sormadan edemiyor. Bunlar neden yapılıyor diye. Galatasaray bayan basketbol takımına yapılanı bir Fenerbahçeli yapmaz."

Açıklamalar Mihriban Oğuz tarafından, radyosporda yapılmış.

Takımın başında Cem Akdağ var iken, arkasından dönen dolambaçlı işlere dayanamayarak ayrıldığı günlerde şubedeki hareketlilik, kaynayan dedikodu kazanı ve devam eden süreçte Zafer Kalaycıoğlu'nun Fenerbahçe ile sözleşmesi sürerken takımla birlikte deplasmana götürülmesi ve o maçta bench arkasından takımı idare etmesi esnasında takımın idarecisi sıfatına sahip Mihriban Oğuz'un açıklamaları bunlar.

''Fenerbahçe'nin ambargo koyduğu branşlara karşın şampiyon oluyorsunuz. Belki de oynadığımız Eurolig'e damga vuracak, final four'un değişmez takımı olacaktık. Birileri bu başarıyı çekemedi. Ben bunun arkasında başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Galatasaraylılık bu değil."

Zafer Kalaycıoğlu göreve getirildiğinde hocamıza destek çıkalım; destek çıkmayanlar köstektir, Fenerbahçe'lidir diyen Mihriban Oğuz'un açıklamaları aynı zamanda bunlar.

Çok değil aradan geçen altı ay neticesinde gelinen nokta ortada. Radyolara çıkıp ben masumum beni çekemediler ve gönderdiler demek kolaya kaçmaktan başka birşey değil. Varsa eğer kimsenin bilmediği ama bilmesi gerektiği birşey düzgünce açıklanır, herkes de öğrenir bunun doğrusunu. Ve ona göre davranır bundan sonra, davranması gereken kişilere. Ama bu yapılacaksa eğer zaman aralığını da biraz geniş tutmak gerekiyor, Ayhan Avcı'nın son dönemlerinden alarak başlayalım mesela. Hepsi anlatılsın, herkes öğrensin herşeyi. Ne dersiniz, hoş olmaz mı ?

Geçen sezon koçluktan istifa eden ve şu anda erkek takımını çalıştıran Cem Akdağ'ın o tarihten bu yana herhangi bir basın organında o konuya dair bir açıklamasını gördünüz mü? Sizce ilgi olmadığı için mi açıklama yapmadı Cem Akdağ? Final öncesinde ve sonrasında yoğunlaşan bu röportaj tekliflerini Galatasaray'a zarar verecek tek kelime etmem diyerek çeviren ve ortalığı kızıştırmak amacıyla röportaj isteyenlerin hevesini kursağında bırakan Cem Akdağ yaşanmışlığı karşımızda iken görevden ayrılınmasının ardından henüz ikinci günde yapılan bu açıklamalar herşeyi tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor zaten. Fazla söze gerek yok.

1 yorum:

Selim Ugur dedi ki...

Bence biraz agir olmus elestiriler ama yine de saygi duyuyorum.

Uzerinden biraz gecsin Mihriban'in kiymetini daha iyi anlariz.