BIY AD

12 Ocak 2010 Salı

Tamika Catchings Galatasaray'da

Tamika Catchings Galatasaray'da diyor Önder abi, hayırlı olsun.

Sorunun yıldız isim eksikliği değil içerisinde bulunulan durum olduğunu hepimiz biliyoruz. Transfere ihtiyacımız yok, tek gereken içimizi temizlemek. Bu şartlar altında da Tamika Catchings şüphesiz ki harika bir isim ama sorunun çözümü olmadığı da kesin. Ekaterinburg maçının ardından gereken hamle yapılsın, ondan sonrasına bakalım hep beraber. Bizim diyebileceğimiz bir takımla.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Değerli Arkadaşım

Ben bir Fenerbahceli olarak şunu belirtmek isterim ki tamaka alanabilecek oyunculardan en iyisiydi.Zaten avrupya Ocakta gelen oyunculara bakıldığında herkes eksiğini kapatır durumda.Ummc Candale Parker Spartak Moskova su Bird ü almış geriye her zaman ne zaman gelecek diye beklenen tamaka kalıyordu sizlere hayırlı olsun...Yalnız oyun kurucu mevkiinde sıkıntı duyabirsiniz..Young Kaite ve tamaka ayrıca avrupanın en iyi uzunlarınlarından B. Rus oyuncunuz varken epey güç kazandınız...Biz de maalsef küçülmeye devam ediyoruz...Yerli oyuncularımızla avrupadada buraya kadar olur...

murat dedi ki...

Bir hamle yapılması düşünülüyor mu yoksa bu sadece bir temennni mi? Şu kadro Zafer Kalaycıoğlu'nun elinde eriyecek diye korkarım.

mischa dedi ki...

Ruh lazım ruh, kendine güven lazım tekrardan...

Adsız dedi ki...

Şimdide perkins olmayacak...Bence Gs çok buyuk hata yapıyor.Douglas ne verdi ki...Bence bir guard eksikliği var...Napacak Tamika top getirip bir de hucum mu edecek...Bunu yapan bir Taurasi birde Cappy var...Bence iyi transfer ama çok gereklımıydı o tartışılır

Adsız dedi ki...

Eğer transfer resmileştiyse bu durumda kadrodaki hangi yabancı oyuncuların Avrupa Birliği vatandaşı pasaportuyla oynayacağını, hangilerinin de yabancı oyuncu kontenjanına takılma ihtimaliyle sadece ligde veya sadece Avrupa kupası maçlarında değerlendirilebileceği konusunda da bilgi verirseniz memnun olurum.

Selim Ugur dedi ki...

Zafer Tamika'yi da mundar eder, verilen paraya yazik..

nebilim dedi ki...

jia perkinsi gönderdiler..sanki kötü gidişin sebebi oymuş gibi..