BIY AD

18 Ocak 2010 Pazartesi

Jia Perkins Takımdan Ayrıldı

Yabancı rotasyonu Tamika Catchings transferinin ardından fazlasıyla şişkinleşmişti, bir hamle bekliyordum açıkçası. Giden isim Jia Perkins oldu. Katie Douglas - Tamika Catchings - Sophia Young üçlüsüyle birlikte ligdeki 3+2 kuralını düşündüğümüzde olması gereken buydu. Zira dakikaları çok azalacaktı ve kendisi de istemedi sanırım bunu.

Seimone ile kazanılan Avrupa Kupası'nın ardından kim gelirse gelsin o beklentiyi karşılama durumu yoktu, bunu zaten biliyorduk ama geldiğinde teknik ve idari kadro tarafından lanse edilen Jia Perkins portresiyle benim izlediğim Jia portresinin alakasının olmadığını yazmıştım zamanında. Skor potansiyeli yüksek ama standardı pek olmayan bir isim Jia, takımla beraber geçirdiği zamanın ardından gördük bunu zaten hepimiz. Jia böyleydi hep, ondan büyük beklentileri olanların hatası var bu işte. Jia'nın hiçbir suçu yok. Bir de Çek milli takımının önemli ismi Vecerova var mesela aynı şekilde. Neyse hayırlısı olsun artık, söylenecek fazla birşey yok.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

fener ebony hofman ile anlaşmış, resmen gs ile rekabete giriyor..transfere transferle kaeşılık vermiş...

murat dedi ki...

Açıkçası Jia beklenen skorue yaptı bana göre burda temel problm oyunu tek oyuncu üzerine kurma anlayışı topun hızlı dolaştığı ve paylaşıldığı bir sistem de Galatasaray seviyesindeki bir takımda sayıyı kimin attığının da önemli olmaması gerekir. Mühim olan sahada oynanan sistemli bir oyun var mı? varsa ne kadar başarı ile uygulanabiliniyor.

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe Hoffman'ı Galatasaray'a cevap vermekten çok Nevlin'in sakatlığı ve ribaund sorunları yüzünden transfer etti. Takımların durumuna bakılırsa zaten hamle yapması gereken taraf Galatasaray'dı.

Ayrıca basında fellik fellik Fenerin bütçesi şöyle böyle diye fazladan fazladan rakamlarla haberler yapılıyor Galatasaray'ın yaptığı harcama ne kadar acaba kimsenin bir şey yazdığı yok. 2 senede çift haneli milyon dolarların döndüğü kesin.

Sarp dedi ki...

İki senede çift haneli milyon dolar mı? Nasıl kesin? O kadar para dönmesi kim gelirse gelssn çok güç.