BIY AD

14 Ocak 2010 Perşembe

Sessiz Protesto

Zafer Kalaycıoğlu muhteşem bir coach demiş Cappie Pondexter maçın ardından; vardır elbet bir bildiği. Beklenilen şekilde bir mağlubiyet ile yola devam ediliyor Euroleague'de. Derbiler ve geçen sezonki final haricinde hiçbir zaman dolu bir salona oynamadı bayan basketbolcular ama hiç bu kadar boş bir salonu da görmemişlerdi sanıyorum. Avrupa şampiyonu olmuş takımın bunun üzerinden henüz bir yıl geçmeden, kendi evinde güvenlik görevlilerine maç oynayacak duruma gelmesi bile sorunun boyutunu apaçık ortaya koyuyor. Her maça gelen, isimlerini bilmeseler de simaen birbirlerini tanıyan kişiler de gelmiyor artık maçlara, ayaklar geri geri gidiyor çünkü. Sorun yokmuş gibi davranmakla ya da bu durumu susarak atlatacağımızı sanmak bize prestij ve zaman kaybı olarak dönüyor, geçen her saniye. Takım içerisindeki oyuncuların memnuniyetsizliği de koç ile alakalı imza toplamaya kadar gitmiş durumda iken, yolun başında olmasak da ortasında dahi, bu değişikliğe gitmenin tam vaktidir.

Galatasaray: 64 - Ekaterinburg: 69

4 yorum:

Sarp dedi ki...

Her maça gelen, isimlerini bilmeseler de simaen birbirlerini tanıyan kişiler de gelmiyor artık maçlara, ayaklar geri geri gidiyor çünkü.

Ahhh Şahenk'teki ilk yıl ahh. O kadar satılan kombinenini o takımalrın üstüne konsaydı bambaşka bir şube olabilirdi şimdi.

mischa dedi ki...

Dün için tabi birçok etken var. Maç saati, birgün önce orada olunması, yağmur, trafik, herşey sayılabilir. Ama en önemlisi takımın durumu. Keşke dediğin değişiklik hemen olsa ama hoca maçtan sonra röportajda bol bol karşı takımı övmüş. Gelecekten bahsetmiş. Gideceği yok gibi...

murat dedi ki...

Bir değişiklik yapılmasını ben de bekliyorum ama koçluk için adı geçen Ekrem Memnun takımın başına şu şartlar ve zaman da gelir de toparlarsa kahraman olacaktır, o da başarısız olursa bir değer daha harcanabilir. Maça gelecek olursak Gundars Vetra bizim antrenörümüz olsa kazanırdık.

Selim Ugur dedi ki...

O gitmeyenlerden biri de benim. Hizipci Zafer defolup gitmeden once de hic bir maca gitmeyecegim.