BIY AD

6 Şubat 2010 Cumartesi

Çankaya Üni: 73 - Panküp Kayseri: 84

Haftanın açılış karşılaşmasında başkente konuk olan Vickie Johnson'lı Kayseri baştan sona üstün götürdüğü maçtan 84-73'lük skorla net bir galibiyet almayı başardı. Vickie Johnson'ın 18 sayı 7 asist 5 ribaundlık performansı galibiyetin temel taşlarından biri olurken ona destek geçtiğimiz haftasonu olduğu gibi yine Latoya Pringle'dan geldi. 20 sayı 12 ribaund ile double double yaptı Amerika'lı oyuncu. Tangela Smith'in 13 ve Nihan Anaz'ın 15 sayısı da bir o kadar değerli Ayhan Avcı için. Özellikle Nihan'ın bu tarz performanslarına çok ihtiyaçları var. Yabancılarından verim aldıklarını bir güne rastlamış olsa da önemli bir oyun Nihan'dan. Bu galibiyet ile birlikte çıkışını sürdürdü Kayseri takımı. Geçen hafta da Kayseri'de Beşiktaş Cola Turka'yı mağlup etmişti. Julie McBride isminden hiç bahsetmedik mesela, 2 sayı 3 asist 2 ribaund ile tamamlamış maçı. Ligimiz için önemli bir guard, her ne kadar istikrarlı bir şutu olmasa da. Son takviyeler ile oldukça potansiyelli bir takım haline geldi Kayseri, McBride'in istatistiklerini bu pencereden değerlendirmek daha doğru olacaktır sanıyorum.

Haftaya Mersin BŞB ile Kayseri'de karşılaşacaklar, çok zevkli bir karşılaşma olacaktır. İki formda ve kaliteli kadronun mücadelesi. Eğer bir sakatlık yaşamazlarsa mevcut kadrosu ve kura şansı ile kupada da oldukça şanslı görüyorum Kayseri'yi. Zamanı gelince tekrar konuşuruz elbette ama kupanın plaselerinden biri olduklarını şimdiden söylemeliyim.

Çankaya Üniversitesi (73 ): Pınar Turan, Bahar Kocaoğlu, Ayşe Dilek Ünüvar 5(5 ribaund- 6asist), Damla Gezgin 6(1 ribaund), Dila Aşkın 12(3 ribaund-3 asist), Görkem Ertaş Osmanbaşoğlu 2, İdil Özbayrak , Eureba Brooks 11(2 ribaund-4 asist), Elizabeth Frazee 20(10 ribaund), Josephine Owino 17(9 ribaund- 1asist)

Panküp Kayseri Şeker(84 ): Hülya Özkan 5(4 ribaund- 1asist), Nihan Anaz 15(1 ribaund- 2asist), Tuğçe Canbaz 4, Julie Mc Bride 2(2 ribaund- 3asist), Nazlı Bircan Gökdemir, Burcu Taşbaş, Pınar Demirok , Bengü Arseven 3, Latoya Pringle 20(12 ribaund-2 asist), Esra Ural 4(2 ribaund), Tangela Smith 13(3 ribaund- 3asist), Vickie Johnson 18(5 ribaund- 7asist)

Hiç yorum yok: